Bron: VPRO

Vernieuwende afzuigkap bij Zomergasten leidt vooral af

Onmenselijk luid geloei verdeelt kijkers

Het moest meer dynamiek brengen in het trage interviewformat: een grote afzuigkap boven de gasten. Het valt de VPRO te prijzen dat ze Zomergasten fris willen houden, maar na drie uur geblaas en onvers
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoewel mijn vermoeden bestaat dat de decorbouwer in kwestie van een latere generatie moet zijn, had de regie van dit zuurstof vretende format beter deze kwiebus even kunnen meedelen, dat zo’n kap nogal weinig origineel is allemaal. Eind jaren ’70 werd er door de VARA al uit handen van de heer Van Ostade aan de deelnemende kandidaten een afdruiprek in het vooruitzicht gesteld. Beiden geven eenzelfde effect, namelijk dat hetgeen de deelnemer uitkraamt, als oninteressant ervaren wordt.

Reageer
gravatar

kan de afzuigkap niet gebruikt worden om de baby van Eva Jinek eerder te laten komen zodat ze weer sneller terug is op TV?

Reageer
gravatar

Als totaal afgelikte boterham laat Eva zich niet afzuigen. Zij zuigt, de ander likt – zo zit haar wereld in elkaar

gravatar

Al in zijn Parijse tijd was dhr. Van der Plas een beroemdheid met zijn concept van ‘de transparante samenleving’, om de afvoerbuizen van het toilet en de riolering zichtbaar te laten voor het publiek. Niet iedereen heeft het toen exact zo opgepikt, maar het begin was er. Hij was zijn tijd ver vooruit.

gravatar

Ze proberen het geluid van de wind na te doen bovenaan bij Viane aan de Oosterschelde als het waait.
Daar staat een bankje, ik zei de wind waait je woorden gelijk weg, als die van je afwaait hoort je de ander nauwelijks, alleen hier bestaat vrijheid van meningsuiting. Overal zijn er de buren, mediums, die alles wat je zegt documenteren. Hier bestaat geen sociale controle.

Reageer