Man met bierhelm vierde zomergast

'Ontzettend nieuwsgierig naar wat hem drijft'

Man met bierhelm is dit jaar de vierde zomergast. Dat maakte presentator Thomas Erdbrink vandaag bekend op zijn facebookpagina. Man met bierhelm schuift op zondag 14 augustus aan in het legendarische praatprogramma.

Thomas Erdbrink kijkt enorm uit naar het gesprek: “Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar wat hem drijft. We gaan het hebben over de relatie met zijn vader, over zijn visie op entartete kunst, maar bijvoorbeeld ook over zijn bierhelm. Je kunt natuurlijk niet drie uur lang tegenover een man met bierhelm zitten en niet over die bierhelm beginnen.”

Over de fragmenten van zijn gasten mag Erdbrink van zijn werkgever niet al te veel zeggen, maar hij is wel bereid een tipje van de sluier op te lichten: “Hij heeft bijvoorbeeld een fragment gekozen waarin de Bulgaarse schrijver Gabor Lobotov vertelt over zijn zelfgekozen einde. Maar het is niet allemaal serieus, hoor. Hij neemt bijvoorbeeld ook een heel geestig interview met Holocaust-overlevende Primo Levi mee.”

Man met bierhelm sluit met zijn optreden een lange periode af van relatieve stilte rondom zijn persoon. Hij laat via zijn management weten het een eer te vinden om in het programma te mogen aanschuiven: ‘Zomergasten is een instituut. Eindhoven de gekste’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Opzeggingen bij de VPRO wegens Abou Jahjah.
Geen idee.

Rutte? Waarom nou weer ego-reclame voor een willekeurige politicus?
Maakte Lubach zich ook al schuldig aan met o.a Pechtold.

Reageer
gravatar

Zie erg uit naar het interview. Hopelijk beantwoordt hij veel gestelde vragen over het gebruik van de helm. Houdt ie ’em bijvoorbeeld op tijdens de daad?

Reageer