NPO - VPRO

Rustige avond in Schilderswijk dankzij Zomergasten

‘Jongeren verveelden zich eindelijk een keer niet’

Het was zondag relatief rustig in de Haagse Schilderswijk. Na dagen van rellen bleven jongeren dit keer thuis om Zomergasten te kijken. 

Landbouw, ChristenUnie, de Yom Kippoer-oorlog, alleenstaand ouderschap – de juiste ingrediënten om jonge Nederlanders op een broeierige zondagavond drie uur aan de buis gekluisterd te houden. “Zo zie je maar”, zegt jongerenwerker Aad van Loenen. “Het is gewoon verveling, te weinig prikkels. Daar worden die jongeren agressief van. Maar zet ze op de bank voor Carola Schouten en ze vallen aan het einde van de avond met hun duim in hun mond in slaap.” 

Volgende week kunnen de jongeren uit de Schilderswijk zich opmaken voor een Ilja Leonard Pfeijffer-marathon. Het belooft een zinderende uitzending te worden die raakt aan de verhouding tussen feit en fictie, realiteit en fantasie. Een uitgelezen kans voor de ME om zich alvast in te graven, want dit is de laatste uitzending van het seizoen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Afgelopen vrijdag kreeg ik een $ 28755 omdat ik werkloos ben Ik moet ons examen houden, daarom heb ik een week geleden hard gewerkt en $ 19500 verdiend. Ik geef mijn vrienden en metgezellen om dat werk te doen, je moet inzien hoeveel geld ik verdien in een week geleden, bestudeer deze site om extra realiteiten te nemen ..
w.netprofit10.com

Reageer
gravatar

Carola heeft het uitgebreid gehad over het opvoeden van een kind.
Dat vonden ze erg interessant .
Opvoeding, ze hadden er nog nooit iets over gehoord

Reageer
gravatar

Heet en Loes, het is licht overdag!

Helaas kon mevrouw Van Hiernaast bij gebrek aan elektriek helaas hier geen licht laten schijnen over de hevige strijd in haar omgeving.

gravatar

Corrie, waar blijft jouw betrouwbaar verslag over de strijd in jouw buurt?

p.s. Dat uit jouw kraan een stroom water komt vind ik niet interessant.