RTL Nieuws

Opvallend veel 60-jarige Europeanen willen grot in om Thaise jongens te helpen

Het beste in mensen komt naar boven!

In slechte tijden komt het beste in mensen naar boven! Dat blijkt ook nu weer met het Thaise jeugdvoetbalteam dat vastzit in een grot. Talloze 60-jarige Europeanen hebben zich aangeboden als vrijwilliger. Zij staan te springen om de grot in te gaan om de jongetjes te helpen. Prachtig!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

For our English native speakers a translation:
Up falling many 60-year Europeans want cave in to help Thai boys.

The best in people comes to up!

In bad times comes the best in people to up! That shines also now weather with the Thai youth American Football team that sits tight in a cave. Numerous 60-year Europeans have offered themselves as free willy. They stand to jump on the cave to help de little boys. Everything is Awesome!

Reageer
gravatar

Spreik je moerstaal gèle kankergladiaul! Andars ken je net zau goed bè de sausiale diens gaan waune.

For âhr English native speakers a translation
Up falling many 60-year Uiraupeans want cave in toe hellep Thai boys.

De bes in people caumes toe up!

In bad times caumes de bes in people toe up! That shines alsau now weather wit de Thai yâhth American Fautball team that sits tagh in a cave. Numerâhs 60-year Uiraupeans have offered themselleves as frei willy. They stand toe jump on de cave toe hellep de little boys. Eiÿverything is Awesaume!

gravatar

mooi dat die 60-plussers dit wel kunnen. Ik had stroopwafels ingezameld door langs de deuren te gaan om ze een lekkere maaltijd te bezorgen, maar ik had de stroopwafels zelf al opgegeten nog voordat ik een vlucht naar Thailand geboekt had.

Reageer
gravatar

Zondig redactielid, jij verwijt mij een stokpaard te berijden. Petrus heeft jouw blasfemie opgeschreven, zodat jij de hemel wel kunt vergeten.

gravatar

Normaal vind ik Speld wel leuk, maar nu gaan jullie echt een grens over. Er zijn dingen waar je geen grappen over kunt maken. Die zielige 60- plussers hebben dat niet verdient.

Reageer