Wichudapa / Shutterstock

Yogamatje doet dit weekend dienst als festivalneukmatje

Het yogamatje van de 23-jarige Robin doet dit weekend dienst als festivalneukmatje. Normaal gesproken functioneert het lichtblauwe foammatje als zachte bodem voor kalme en zielverrijkende bewegingsoefeningen. Behalve dit weekend, want dan wordt het gebruikt als ondergrond waar modderige lichamen gehaast en slordig overheen zullen klotsen.

51 weekenden in het jaar wordt het yogamatje uit de kast gehaald om ermee in een warme en stille omgeving lichaam en geest te verbinden. Maar dat ene andere weekend wordt het vastgebonden aan een oude backpack en meegenomen naar een drassig weiland in Gelderland, waar het in een opklaptentje wordt gegooid en voor 72 uur zal doorgaan als zanderig festivalneukmatje. Als het allemaal weer voorbij is, zal het rolletje foam met al zijn geabsorbeerde lichaamssappen snel terugkeren naar een omgeving van lichthouten vloeren en wierook. Tot volgend jaar!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo’n matje is voor yoga-oefeningen al weinig comfortabel, laat staan voor 72 uur durende intensieve tweepersoons amatorische bewegingskunst. In de klassieke missionarishouding heeft de top-dog er weinig last van; de under-dog des te meer.

Reageer
gravatar

Beetje meer informatie graag, Speld.

Over welk festival gaat het?
Robin. Is het een jongen of een meisje?
Wat is Robin’s seksuele oriëntatie?
Is Robin dat SM slaafje van Batman?

Kijk.
Dát willen uw lezers graag weten!

Reageer
gravatar

Heb aan weinig dingen een hekel maar kennis moeten nemen van het festivalneukmatje aka yogamatje van robin van 23 jaar is dat wel.
Godskolere wat heb ik daar een pleurishekel aan.

Reageer
gravatar

Beveiligde verbinding mislukt

Fout tijdens het verbinden met speld.nl. SSL ontving een record die de maximaal toegestane lengte heeft overschreden. Foutcode: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG

De pagina die u wilt bekijken kan niet worden weergegeven, omdat de echtheid van de ontvangen gegevens niet kon worden geverifieerd.
Neem contact op met de website-eigenaars om ze over dit probleem te informeren.

Meer info…

Fouten als deze rapporteren om Mozilla te helpen kwaadwillende websites te herkennen en te blokkeren

Reageer
gravatar

…. heeft ons de billen verbrand en bijna beroofd van ons verstand. (Anneke Kreunloo in ‘Brandend Zand’. Logisch, want bij festivals blijken vaak de hersens zich in een orgaan ± 30 cm. onder de navel te bevinden.