Studio Speld / Shutterstock

De eerste tattoo van deze baby is ‘mama’

'Een heel bijzonder moment'

De eerste tattoo. Alle ouders kijken er naar uit. Bij de één gaat het sneller dan bij de ander, maar gemiddeld hebben baby’s rond de zeven maanden hun eerste tattoo met twee lettergrepen. De moeder van Xavi (0) uit Heiloo mag trots zijn: al na vijf maanden prijkt ‘mama’ op Xavi’s bovenarmpje.

“Een heel bijzonder moment. Ik merkte al dat Xavi zich snel ontwikkelde, maar het verraste mij zelfs hoe vroeg hij voor het leven getekend is”, vertelt Xavi’s moeder ontroerd. Ook is ze erg te spreken over de tattoo-keuze. “Bij andere baby’s zie je vaak een afgezaagde speen op hun borst, maar mijn Xavi is anders. Hij zal er geen spijt van krijgen.”

Op de vraag of Xavi het hierbij laat, kijkt zijn moeder glunderend. “Hij is nog niet af. Het wordt uiteindelijk een hele sleeve, met mijn hartslag en geboortedatum.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Al die lui met tattoos, ik ben bereid de lol ervan te zien.
Misschien heeft het iets te maken met de indianencultuur.
Ik zou er niet aan beginnen.

Reageer
gravatar

Meestal schrik ik er van, als een op zich beschaafd en sympatiek overkomend persoon plotseling vol tattoo’s blijkt te zitten. Zonde van de huid, behalve misschien bij een klein leuk tattootje.