Animal Rights

Slachthuis: ‘Het is niet alsof we biggetjes hebben gedwongen hun moeder levend te verbranden’

Abattoir nuanceert ophef

Het bericht dat dieren in Nederlandse slachthuizen levend worden gekookt en gevild, zorgt voor veel woede. Voor het eerst verdedigt de directeur van een van de slachthuizen zich: “Het is niet alsof we biggetjes gedwongen hebben hun moeder levend te verbranden.”

Directeur Jan de Vries van slachthuis 23 vindt de ophef nogal overdreven: “Leuk is het natuurlijk allemaal niet. Maar we hebben, voor zover ik weet, geen koeien laten toekijken hoe we de ingewanden uit hun nog levende kalfjes lepelden om die vervolgens rauw aan ze te voeren. We zijn geen barbaren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat ik jammer vind is dat ik als werkeloze wolf niet eens een speklapje krijg. En dan heb ik ook nog eens een kindwolf bij mij in huis die zelfs vrienden is met die speklappen

Reageer
gravatar

Ja ik had op een gegeven moment ook genoeg van de pikorde om de leukste meisjes die esoterisch allesbepalend was op school en daarbuiten, met als leidmotief rock-’n-roll, die bij de meesten hun hele leven doorgaat naast hun baan, 24/7. Recent zo’n vijf tot tien bands per gehucht, om er maar niet uit te zien als een Jehova’s getuige.

Reageer
gravatar

Een paar dagen geleden zag ik een mantelmeeuw die je hier nooit ziet, die zweefde toen ik op mijn fiets langs het water reed de hele tijd langs me mee over het water. De volgende dag toen ik langskwam zag ik dat er 1 vleugel half afgehakt was. Mogelijk door een windmolen die daar vlak bij staat. Bij ons op het dorp was er een soort soos, er kwamen meer mensen dan waar ook omdat het leukste meisje van het hele eiland bij ons op het dorp woonde; verder zijn er geen mooie vrouwen op het eiland. Ze heeft het niet lang gemaakt toen ze trots in de gehaktmolen kwam. Maar nu hebben we dan Concert at Sea, en waar dan ook, om de ka’s in hun toch al fascistische inslag een beetje geil te krijgen. Pas is er dan weer zo’n type doodgereden op een motor. Vriend achterop, auto erachteraan; man in auto zag niets: 6 jaar gevangenisstraf, en er wordt geroepen om steeds hogere straffen.

gravatar

Er zit een betekenis in het verhaal van de meeuw. Zo vaak gebeurt zoiets niet en zo vaak zie ik hier geen dode zeemeeuwen, ook niet hun zusters van dezelfde soort. Ik word aangevallen (ik krijg negatieve projecties) en de krachten die in de ether loskomen werken zich op deze manier uit in de natuur vooral als er een verband is met mij. Een groot deel van mijn taak bestaat uit het annuleren van negatieve projecties die zoeken mij te schaden of op de verkeerde manier imiteren, en dat ook hebben gedaan.

gravatar

Ik zeg hierbij niet op welke manier mijn relatie tot vrouwen is geschaad en wie, en hoe zij hiervoor werden ‘gedaan’. Want als je met Maitreya te maken krijgt ligt de voornaamste afgunst en haat op dat vlak: niet altijd de ander de schuld geven John, zei laatst iemand al.

gravatar

Pardon ?
Je hebt je processen niet voor elkaar waardoor op grote schaal dierenleed ontstaat en dan is dit je antwoord? Onder welke steen is die De Vries vandaan gekropen? Deze vent moet niet alleen bedrijfsvoering maar ook een stevige portie fatsoen worden bijgebracht.

Reageer