Dmytro Zinkevych / Shutterstock.com

Marketeer wil meer engagement van gezin om objectives te halen

Volledig anchored in jargon

Marketeer Sander Boersen (37) hecht veel waarde aan de doelstellingen van zijn gezin. Dagelijks zit hij bovenop de monitoring van hun customer journey om te zorgen dat de KPI’s gehaald worden.

“Schat, wil jij Luuk even in je armen nemen?” vraagt hij aan zijn vrouw Carmen. “Lage conversie met de fles vandaag. Hij blijft maar huilen. We hebben een nieuwe workflow nodig en dan kijken of we hogere engagement kunnen realiseren. Storytelling is daar denk ik een goede tool voor.”

Een paar uur later verzucht Sander: “We moeten een keer sparren over het woekerende onkruid in onze voortuin. Dat moeten we echt de-escaleren. Laten we de do’s en don’ts tegen elkaar aanhouden tijdens een etentje. Volgens mij liggen er wat quick wins als we er dedicated op gaan zitten. Er is genoeg synergie tussen de partijen.”

De volgende ochtend kijkt Sander chagrijnig naar de woonkamer waar het speelgoed verspreid over de grond ligt. “De kinderen moeten echt zelf gaan opruimen. We moeten ze een duidelijke call to action geven aan het einde van de dag. Zo houden we geen tijd over om de funnel te vullen. Dit is heel slecht voor de positionering van onze brand.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

He Sander… heb er even over nagedacht. Laat dat sparren maar zitten want mijn gutfeeling zegt dat ik een go heb; de echtscheiding is aangevraagd. Marketeer maar een ander,loser!

x
Je ex-vrouw

Reageer
gravatar

Reclamemaker Sander Boersen (37) hechtte veel waarde aan de doelstellingen van zijn gezin. Dagelijks zit hij bovenop de observatie van hun klantreis om te zorgen dat de KPI’s [??] gehaald worden.

“Schat, wil jij Luuk zelfs in je armen nemen?” Vraagt hij aan zijn vrouw Carmen. “Lage omzet met de fles vandaag. Hij blijft maar huilen. We hebben een nieuwe werkstroom nodig en dan kijken naar we hogere betrokkenheid kunnen bieden. Voorlezen is daar denk ik een goede hulpmiddel voor. “

gravatar

Een paar uur later verzucht Sander: “We moeten een keer overleggen over het woekerende onkruid in onze voortuin. Dat moeten we echt verminderen. Laten we de mogelijkheden en onmogelijkheden tegen elkaar aanhouden tijdens een etentje. Volgens mij is er snel winst te behalen als we er gericht op gaan zitten. Er is genoeg gecombineerde kracht tussen de partijen. “

gravatar

doe ik ook. Mijn zoontje wilde een grote kamer met allemaal onnodige features die ervoor zorgen dat zijn kamer niet in 1 sprint af kan komen. Ik zei tegen hem: wat is het minimum viable product? Toen bleek dat hij enkel 4 muren en 1 bed nodig had. Dus dat zijn we dus maar gaan bouwen. De volgende sprint gaan we bouwen dat het raam open kan.

Reageer
gravatar

Even een klap geven op de resultaten van de experience-meeting van vorige week. Dat kunnen nog wel even over het weekend tillen, maar daarna moet er wel snel wat in de stijgers gezet kunnen worden. De influencers kunnen onze identity values dan wel naar de doelgroep overbrengen via de socials. Waterproof plan, dit.

Reageer
gravatar

Ja, ga toch op het dak zitten man. Daar zijn nog een paar challenges om te encounteren. En blijf er maar lang zitten ook, dat is goed voor de long term strategy.

Reageer
gravatar

Goed onderwijs is een must. De meeste ambachten die van vader op zoon gaan werken het best. Dat zie je telkens onbedoeld ook weer terugkomen, bijvoorbeeld in de academische wereld waar enkel de rijkeluiszoontjes en kinderen van academici komen. Zo is het ook min of meer in de VS waar ‘iedereen’ president kan worden.

Reageer
gravatar

Een nieuw ras van mensen met geld wordt gekweekt op de kunstmatige eilanden in Zeeland, waar 80 procent van de Duitse toeristen naar Nederland komen. Het nieuwe ideaal. Nu ook op Walcheren.
De negers in de steden, zoals in de VS.

Hoewel zwart geld wel welkom is.

gravatar

Walgeren is anders, daar had je vroeger in Middelburg al de slavenmarkt.
Hoewel ze in Amsterdam geen enkele andere associatie hebben met Zeeland, dat is ook een beetje beperkt, vooral omdat het rücksichtslos op de man wordt gespeeld. Maar ja daar heb je de Noord/Zuidlijn.