Studio Speld / Shutterstock

Nieuwe richtlijnen Miss America bieden kansen voor Bryan (52)

De organisatie van de Miss America-competitie heeft laten weten niet langer op uiterlijk te oordelen. Miss New Hampshire, de 52-jarige Bryan, is blij met deze beslissing. “Ik denk dat ik dit jaar voor het eerst echt kans maak.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens imam Fawaz Jneid is het een eerste stap in de richting van de Islamitische heilstaat. Zijn doel is dat vrouwen alleen nog maar in boerka mogen worden gefotografeerd en niet meer ‘en profil’. Hij heeft van president Erdogan persoonlijk toestemming gekregen om door te gaan met de Islamisatie totdat heel Nederland e.o. bekeerd is. Er wordt nu, in besloten kring, hard gewerkt aan verhoging van het kindertal per gezin. Ook zonder visuele stimulatie door Miss-verkiezingen! Desnoods met de AK-47’s van I.S.

gravatar

Lieve Corrie,

Jij hebt geen jota begrepen van de nieuwe richtlijnen!
Daarbij kun jij dezer dagen in Scheveningen voldoende mannen in zwembroeken zien om je flink op te geilen.

gravatar

Misschien is zelfs jouw Geert ook op het strand in zijn witte flanellen onderbroek met gulp volgens joods-christelijke traditie. Of zou hij zijn smoel verbergen in een varkenskop volgens een recente traditie van rechtse gekkies..