Cindy verkozen tot Miss Foetus 2009

Prenatale titulatuur 'droomstart van succesvol leven'

“Een voorbeeldig gemiddelde ontwikkeling, een bijna perfecte symmetrie in de navelstreng en een vruchtwaterpunctie die zelfs geen linkshandigheid laat zien.” De jury van de jaarlijkse Miss Foetus-verkiezingen in de Amerikaanse stad Springfield, Massachusetts was er snel uit. Foetus Cindy Thompson IV, in de 4e maand van haar prenatale ontwikkeling, mag tot haar geboorte de titel Miss Foetus 2009 dragen.

De belangstelling voor de verkiezingen, die sinds 1997 in de stad worden georganiseerd, is de laatste jaren zo sterk toegenomen dat burgemeester Evan Darlington durft te spreken van ‘een begrip in de wereld van Missverkiezingen’. Een groeiend aantal zwangere vrouwen weet in de eerste week van september de weg te vinden naar het ooit zo saaie provinciestadje en de plaatselijke hotels zijn al maanden van tevoren volgeboekt.

Kandidates worden beoordeeld aan de hand van echofoto’s, vruchtwaterpuncties en gedragsanalyses om schopgedrag in kaart te brengen. “Een echo lijkt op het eerste gezicht voldoende, maar verhult bedrieglijk veel”, aldus organisator Leonard Garlow. “Dit bleek in 2003, toen winnares Cathy Dougles na de geboorte alsnog een hazenlip bleek te hebben. Onnodig te zeggen dat zij haar onderscheiding moest inleveren.”

Cindy’s ouders zijn dolgelukkig, niet in de laatste plaats voor het kind zelf. “Onze meid heeft al voor de geboorte een wellicht onmisbare voorsprong op andere kinderen”, aldus vader Raymond. “Nu al heeft ze een pareltje op haar CV staan dat niemand haar meer kan ontnemen. Cindy maakt een droomstart naar een leven dat alleen nog meer successen zal kennen.”

Cindy is onderscheiden met honderdduizend dollar en een operatief ingebrachte biologisch afbreekbare sjerp, die na 6 maanden zwangerschap vanzelf zal oplossen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@blabla: Vrouwen zijn ook mensen en dat is prima!

Reageer
gravatar

Waar of niet waar?

Women are just
loving and
caring
discriminating
pieces of shit
just to be praised by family
and neighbors
for whatever comes out her womb !

Reageer
gravatar

hahahaha, wat een onzinnige verkiezing.
al verbaasd mij het niks..

om ieder dingetje worden tegenwoordig talentenjachten georganiseerd… waarom…

Reageer
gravatar

Opeens wordt het me wel duidelijk, waarom ik in Veenendaal altijd verdwaalde: ik dacht altijd dat het tegen de Utrechtse Heuvelrug aan lag!
Misser van mijn kant, sorry!

Reageer
gravatar

@Saskia: ben je wel eens in Veenendaal geweest? Het zou erg verhelderend werken. Ik kan het je echter niet aanraden. Waarschijnlijk heb je liever, dat het een Miss Tery blijft.

Reageer
gravatar

Zou ze als ‘Miss Luck’ ook het allergelukkigste meisje van de hele stad worden?
En mag Miss Foetus ook geboren worden in een erg groot bad in een byzonder luxe suite in een dromhotel? Zullen er ipv ordinaire beschuitjes met muisjes, op ezelinnenmelk gebaseerde welkomsthapjes zijn? Ik vind het onthaal van de Miss Foetus nog wel erg karig, hoor! Een béétje dorp op de Veluwe -zeg… Veenendaal?- heeft nog meer in petto voor de plaatselijke schoonste. Zelfs in Kootwijkerbroek mag de plaatselijke Miss een tegoedbon van € 35,- in ontvangst nemen (te besteden bij het plaatselijke filiaal uit de keten van ‘M&S-Mode’).

Reageer