Studio Speld / Shutterstock

Wow: de moeder van deze pro-gamer geloofde al in hem toen hij zijn eerste miljoen verdiende!

De 18-jarige Teddy Romano is een succesvolle pro-gamer die Fortnite streamt. Hij is zelfs zó succesvol dat hij op deze jonge leeftijd al multimiljonair is. Maar dat heeft hij niet alleen bereikt. Romano: “Mijn moeder gelooft al in mij en mijn carrière sinds ik mijn eerste miljoen verdiende. Dankzij dat vertrouwen heb ik vervolgens kunnen doorstomen naar waar ik nu ben. Zonder haar had ik het kunnen doen.”

Ada (47) vertelt vol trots over haar zoon en zijn overwinningen. “Vanaf dag één dat hij na zijn sponsorshipdeals, Twitch-partnership en donaties een miljoen op de bank had staan zag ik al in dat hij de reflexen, het charisma en doorzettingsvermogen heeft om het te redden in de harde wereld van e-sports.”

Teddy heeft met zijn succes niet alleen zijn moeder geïnspireerd, maar ook zijn jongere broertje Alard (13). “Ik wil later net zo goed worden in Fortnite als Teddy!”, zegt hij trots. Moeder Ada vult aan: “Jij moet je geen illusies maken flapdrol: doe verdomme je huiswerk en zit niet zo vaak achter die achterlijke klotecomputer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat het net as rap een parodie is op die ouwe wijven en hun eindeloze repetitie van hetzelfde onderlinge gesmoes.

De Heer Maitreya

Reageer