Soldaat van Oranje - De Musical / Youtube.com

Acteurs musical ‘Soldaat van Oranje’ willen eindelijk naar brugklas

‘Dit wordt problematisch voor mijn carrière’

In 2010 keken de leerlingen van basisschool De Eikel uit Valkenburg er nog enorm naar uit: de eindmusical in groep 8. Maar nu, acht jaar later, zijn de acteurs van ‘Soldaat van Oranje’ het helemaal zat. Ze willen zo langzamerhand wel eens naar de middelbare school.

“Het is leuk dat onze musical zo wordt gewaardeerd hoor”, zegt Nico de Vries. “Maar omdat-ie iedere keer verlengd wordt, ben ik nog steeds niet aan de brugklas begonnen. Dat wordt op een gegeven moment wel problematisch voor mijn carrière.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb op school alleen wat geleerd van mijn klasgenoten, die waren iets slimmer.
Je kon er enkel niet mee scoren.
Ik ben er wel criminoloog van geworden.
Dat werkt hier altijd.

Reageer
gravatar

Een duidelijk voorbeeld van kinderarbeid die nota bene in ons zogenaamde kindervriendelijk land kan doorgaan totdat de betreffende basisschoolkinderen al lang en breed op het hoger onderwijs hadden kunnen zitten.

Over de hoofden van pubers, postpuber en adolescenten heeft Joop van den Ende Theaterproducties zich verrijkt. Maar dat is niet doorgedrongen tot de Nederlandse pers die zich doodstaart op kinderarbeid in het buitenland

Reageer