Shutterstock / Tyler Olson

Onder de plak: vriend zegt afspraak af omdat zijn vriendin moet bevallen

Sommige mannen verliezen echt hun complete zelfbeschikking op het moment dat ze een vriendin krijgen. Een van die mannen is Tobias. Hij zegde laatst een afspraak af met vrienden omdat zijn vriendin moest bevallen.

“Hij zit zo onder de plak”, zegt een gefrustreerde vriend van Tobias. “We zouden gaan bowlen. Dat hadden we afgesproken. Dan kun je dat toch niet ineens afzeggen omdat mevrouw weeën krijgt. Bro’s before ho’s, weet je wel.”

Volgens een andere vriend wordt Tobias bewust aan het lijntje gehouden. “Ik weet zeker dat zijn vriendin dit moment heeft uitgekozen om te bevallen. Net als wij willen gaan bowlen. Jaja.”

Hij vervolgt: “Ik vind het gewoon verdacht: vorige keer moest Toob mee naar het ziekenhuis omdat ze ‘haar pols had gebroken’, en dat was natuurlijk precies toen wij een oefenwedstrijdje met voetbal zouden houden. En oja, de keer daarvoor sleurde ze hem mee om afscheid te nemen van haar moeder. Nét tijdens ons vriendenweekend!”

Toch blijven de vrienden van Tobias hem trouw: “Vrouw en drie kinderen zijn tijdelijk. Vrienden zijn voor altijd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

mijn vrouw is ook hoogzwanger en word gek van haar, dus ik heb haar in een hamsterkooi gezet en geef haar 3 keer per dag water en brood en ze mag even uitgelaten worden om haar behoefte te doen in te tuin.

En als ze gaat bevallen, doet ze dat maar lekker in die hamsterkooi! Ik kom er echt niet voor terug

Reageer
gravatar

Jazeker, met de huidige temperaturen is het verwekken van een kind een schier onmogelijke opgaaf. Dan is het toch weer fijn als je collega’s even bijspringen.

gravatar

De Raad der Beroerten, ook wel “Bloedraad” genoemd. Zie de overeenkomsten met I.S. Vergelijk ook de modus operandi van Alva met die van Al Bakr Al Baghdadi. Allebei fanatieke liefhebbers van (lust)moord en genocide, in naam van Het Ware Geloof. O tempora, o mores.

gravatar

Asvies, als je als geboren Nederlander onze taal niet beheerst, dan citeer je maar een zin die je op televisie hebt gehoord, om te proberen jouw lezers te overtuigen. Helemaal mis.

gravatar

Niks mis met Engels. Waar zou ik zijn zonder al die Engelse filmquotes?
De volgende filmquotes hebben mijn leven veranderd:
“I’ll be back”
“great Scot!”
“This is heavy man”
“Yeah baby, yeah baby”
“Als het aan kat lag, kocht ze Whiskas”
“may the force be with you!”
“you shall not pass”
“aanbevolen door topfokkers”
“Respect my authoritah!”
“Here’s Johny!”
“Pikachu!”
“Say ‘hello’ to my little friend”
“Goodmorning Vietnam!”
“Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice!”
“I’m king of the world!”
“Why so serious?”

Allemaal heel diepgaande quotes met veel betekenis!