Whitefield Academy / YT

Jehova’s getuigen tevreden: ook seksueel misbruik in musical groep 8

Schooldirecteur vindt redelijk compromis

Directeur Ben de Vlugt van de Anninksschool in Hengelo heeft een redelijk compromis gevonden voor de musical van groep 8. Hij staat toch een homoseksuele verhaallijn toe, maar om de Jehova’s getuigen tevreden te stellen komt er ook seksueel misbruik in de musical voor.

De kinderen worden aan het eind van de eerste akte misbruikt door twee ouderlingen, waardoor iedereen na afloop toch met een goed gevoel naar huis kan. “Ik hoop dat iedereen zich straks gehoord en een klein beetje vies voelt. Daar sta ik als directeur voor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is net de zwartepietendiscussie. Omdat er een paar Jehova getuigen in Amsterdam klagen moet gelijk heel Nederland zich maar aanpassen

Reageer
gravatar

Waarde Drek,

Mijn Vader stelt het enorm op prijs dat jij hard voor jouw geld hebt gewerkt, zodat jij flink wat geld kunt schenken voor het luxe leven van jouw dominee of pastoor. Zie: https://is.gd/zSGSkR en https://is.gd/3gWNY1.

Ter informatie
In christelijke landen kun je jouw schenking van de belasting aftrekken. Neem voor vragen contact op met minister van Financiën Wopke Hoekstra (een belijdend bondgenoot).

gravatar

Sorry, ik zag het even niet.
Normaal zeg ik: “Ik heb altijd hard voor mijn EIGEN geld gewerkt.”

gravatar

Heeft Oxfam International niet geprotesteerd omdat ze buitengesloten zijn bij de musical van groep 8?

Seksueel misbruik, machtsmisbruik en intimidatie in de goededoelen-sector zijn toch ook de moeite waard om er een fijne leuke musical over te maken.

?Voorbeelden zat.?

Corrie.

Reageer
gravatar

Nou en of Corie; laat dát maar met een gerust hart aan Joop v.d. Ende over, of aan zijn dienstdoende kroonprins: Albert Vermeulen. Die maken over van alles en nog wat musicals. Thans in voorbereiding: De schelmenroman van Mark Rutte IV: “Stand and deliver”

gravatar

Lieve Corrie,

Jouw “voorbeelden” zijn hartstikke “zat”.
Maar ik zie in jouw lieve reactie helaas helemaal geen voorbeelden.

Voorts verbaas ik mij erover, dat jij niet als voorbeelden de vele “goede” Goede Doelen openbaren waaraan jij en jouw Geert donaties schenken. Ik vermoed sterk aan Pegida en alt-right- en andere extreemrechtse bewegingen. Klopt dat?

Even goede vrienden?

gravatar

Hey Do Do., wat moet ik nu met je vraag? Ga je nu beweren dat pedofilie in de goededoelen-industrie goed te praten is omdat meneer Wilders van de PVV donaties heeft gekregen van Pegida en/of alt-right?

Het is al krap twintig jaar bekend dat de goededoelenindustrie voor veel pedofielen aantrekkelijk is om hun perversiteiten uit te oefenen. Onderstaande tekst is een uit de Independent.

“Oxfam is far from alone with sexual harassment, rape and child rape accusations. The problem is becoming more well known in the entire aid industry. The UK’s former National Criminal Intelligence Service, which registered and monitored the activities of paedophiles, warned as far back as 1999 that the scale of the problem of paedophiles in the aid world is on a level with sex tourism.”

Link: https://www.independent.co.uk/voices/oxfam-aid-work-prostitutes-un-workers-child-sex-abuse-harassment-dfid-a8204526.html

Volgens mij kun je de Independent niet omschrijven als een rechtse krant.

Corrie.

gravatar

Een ernstig dilemma: verschijnt mijn reactie nog of is deze ten prooi gevallen aan het reactie-etend monster, kennelijk een godsdienstgezinde entiteit.

Reageer
gravatar

In mijn eerdere reactie stelde ik dat seksualiteit en godsdiensten niet samen door één deur konden, omdat seksualiteit door God is geschapen en godsdiensten door mensen.

gravatar

Krijgt As Soennah ook nog belastingvoordeel in Nederland? En ze worden al zo ruim gesubsidieerd door Saoedi-Arabië, Koeweit, Dubai en andere olieleveranciers?
Zo blijkt maar weer eens dat ‘de aanhouder wint’. Na eerdere militaire pogingen in de geschiedenis om Europa te veroveren, heeft de Islam thans overtuigend vaste voet gekregen in West Europa. Met welwillende hulp van onze oliemaatschappijen en genereuze subsidie vanuit het Midden-Oosten. Dus Vivat As Soennah.