NPO Uitzending Gemist

Spoiler alert: deze man verklapt wat voor weer het wordt

Pas op als je het nog niet wilt weten!

Spoiler alert! Wil jij ook het liefst verrast worden door het weer en absoluut niet van tevoren al horen wat het wordt? Pas dan op voor deze man. Hij verklapt op televisie doodleuk alles over temperatuur, neerslag en windkracht.

“Ik kan enorm genieten van het weer”, zegt Elsbeth uit Duiven. “Maar als ik al weet wat er gaat komen, vind ik er niks meer aan. Bloedirritant als je nietsvermoedend tv zit te kijken die kerel alles al uitgebreid weggeeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zelfs als je erbij zit roddelen ze over je.
Gisteren gaf de buienradar aan dat er donderwolken uit het oosten kwamen, terwijl de wind uit het westen kwam. Het zou regenen overdag en na vijf uur droog worden, het was andersom.
Alles wordt omgedraaid, zo zit dit hele eiland in elkaar. En toen kwam ik Cretin weer tegen, hij zat in een bestelbus en zijn iPhone in de hand toen ik even schuilde voor de regen, waarschijnlijk om de politie te bellen.

Reageer
gravatar

De voorgaande reactie komt niet van mijn echtgenoot, maar van een verward persoon die zich uit jaloezie en gebrek aan fantasie, voordoet alsof het bericht van hem komt.

gravatar

Ah, een verward persoon!
Met een mes of een bijl of een kalasjnikov of een busje of vrachtwagen.
Of alles tegelijk.

Nou kan ik het weer plaatsen.
Bekend straatbeeld de laatste tijd.
Koeltoerverrijkers.

gravatar

onzin. Dit is net zo geloofwaardig als waarzeggers. Die weermannen hebben gewoon een computerprogrammaatje als deze
var uitkomsten = [‘regen’, ‘onweer’, ‘Corrie van Hiernaast’, ‘zonnig’, ‘te heet’, ‘sneeuw’];
uitkomsten.shuffle();
echo ‘Het weer wordt: ‘ uitkomsten.pop();

Reageer
gravatar

Beste neef Nert,

Je kunt wel vertrouwen op de achterafvoorspellingen van Corrie.
– Als het weer voor haar te heet is geweest en/of benauwd, zoals in de afgelopen dagen,
– als het gietregende en kelders volliepen en/of het tennisballen hagelde of
– als er een sneeuwstorm over het ijskoude land raasde,
dan was het volgens Corrie de schuld van “(klimaatbewuste) linkse gekkies”.
Maar kon zij genieten van het weer dan heeft haar geliefde Geert daarvoor gezorgd.

Zoveel onbenul is juist haar charme. Ze is bovendien begerig, al lukken mijn afspraken met haar nooit.

gravatar

Soros is een palindroom, dus veel vertrouwen heb ik niet in hem. Tenzij hij natuurlijk zelf kan zorgen voor een financiële crisis; zo kan ik ook voorspellen, duh.

gravatar

Mocht iemand mogelijk misschien eventueel denken dat Corrie van Hiernaast door mijn toedoen in een Scheveningse duinpan helemaal uitgeput is, dan moet ik hem of haar teleurstellen. Ik val niet op dikke ouwe vrouwen.

gravatar

Beste Carrie van de Hoek,
Ik zou het wel uren met Corrie van Hiernaast kunnen volhouden, maar ze komt onze afspraken niet na.

Lelijke Viesmens,
Mijn lieve Corrie is helemaal geen dikke ouwe vrouw. Althans dat vermoed ik, want anders zou ik niet dol op haar zijn.

gravatar

Beste Do Do, op Facebook heb ik gezien dat je banden hebt met de salafistische imam Fawaz Jneid. Volgens mij ben ik niet geliefd bij moslims en moslimvriendjes. Ik vind het te link om met je te daten.

Ook het feit dat je achter je naam ‘waarheidsbevinder’ zet is verdacht. Op Facebook heb ik gezien dat het in het Arabisch dat ‘Allahu akbar’ betekent. Zoals je weet is dat zodra je ‘Allahu akbar’ hoort er een moordpartij aan de gang is.

?Corrie.?

gravatar

Beste meneer Ik…,

Mijn lieve Corrie vliegt niet op een bezemsteel. Ze heeft zich alleen wat dat betreft aangepast aan deze tijd; ze vliegt op een stofzuigsteel.