Studio Speld / Shutterstock

Jonge fans imiteren kapsel Stef Blok

‘Ze gaan mee in de hype’

Stef Blok is razend populair bij de jeugd. De minister van Buitenlandse Zaken combineert ferme taal met een kalme uitstraling en dat levert hem veel jonge fans op. Steeds meer jongens van een jaar of 10 lopen rond met dezelfde haardracht als de bewindspersoon.

“Ja zo gaat dat met die jongens”, lacht Amanda Backhuys, terwijl ze haar zoon Liam over het glimmende eilandje op zijn hoofd aait. “Vorige maand moest zijn haar nog zoals Mo Salah. Ze gaan mee in de hype, en op dit moment is dat Blok.”

De minister zelf vindt de waardering wel leuk. “Maar het voelt ook als een verantwoordelijkheid. Als je ineens iets geks doet met je kapsel, nemen ze dat ook over. Dan breng je heel wat ouders in verlegenheid. Dat hebben we allemaal kunnen zien met Antoine Griezmann en Lodewijk Asscher.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kinderen imiteren graag. Nu is dat toevallig weer blok. Vroeger wilden we er -als 10 jarige zijnde- soms ook uit zien als een verlepte vijftiger met een blokhoofd en een grafstem maar een andere keer weer als die coole Keith Richard van de Rolling Stones of de mooie Agnetha van ABBA.
Je bent nooit te min om te imiteren!

Reageer
gravatar

Lieve Corrie,

Natuurlijk heb jij weer eens gelijk. Jouw Geert is geniaal!

De wijze waarop hij haat en angst zaait voor moslims, vluchtelingen en sociale partijen is ronduit geniaal. Hoe hij mensen uitscheldt die de moed hebben om hem tegen te spreken, doet niemand hem na. Gewoonweg geniaal.

Jouw Geert overtreft daarmee in genialiteit zelfs Donald Trump en dat wil wel wat zeggen.

xxx