YouTube / Studio Speld

Nintendo introduceert biologische Mario

Leefomstandigheden voor meerderheid van de Mario’s nog altijd erbarmelijk

Liefhebbers van Nintendo-spellen kunnen in de nieuwe games ook met een biologische Mario spelen. De biologische Mario heeft een groen pakje aan en heeft tot 4 keer meer scharrelruimte gehad ten opzichte van de gewone rode Mario.

De ScharrelMario is een uitkomst voor gamers als Niels Haak, hij bekommert zich al jaren om de leefomstandigheden van Nintendo-figuren. “Er is achter de schermen nog altijd veel mis in de game-industrie. In Barneveld staan stallen waar ze gewoon duizenden kreupele Mario’s in verschrikkelijke omstandigheden houden. Ze zitten dicht op elkaar, kakken alles onder, ze krijgen geen daglicht. Wij als consumenten willen gewoon goedkoop zo snel mogelijk door Rainbow Road heen crossen, maar dat gaat ten koste van de leefkwaliteit van de Mario’s.”

De biologische Mario is een aardig begin van een betere industrie, zegt Haak, maar er moet nog veel veranderen: “Princess Peach zit vol toegevoegde suikers, Donkey Kong staat strak van de groeihormonen, en Bowser lust geen broccoli. Om nog maar te zwijgen van die schildpadden waar ze de hele tijd mee aan het gooien zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

de biologische Mario kan ook hoger springen en zijn Final Smash is een gay dance, waar iedereen in slaap valt ipv grote vuurballen gooien

Reageer
gravatar

Hebben de bedenkers van de biologische Mario via de milieulobby al subsidie aangevraagd? Het feit dat Mario een groen pakje aan heeft moet de milieulobby aanspreken.

?Het gaat hen immers alleen maar om het idee.?

Corrie.

Reageer
gravatar

Mijn opa heeft mij verteld over de brave Nintendospelletjes van vroeger. Ze waren niet realistisch en er konden geen punten worden bijgekocht om sneller te winnen. Wat is daar nou leuk aan? Zonder massa’s doden en snelle overwinningen is een computerspel toch geen ene bal aan!

Reageer
gravatar

Bedenk zelf anders eens een eigen avatar in plaats van het jezelf steeds maar wederrechterijk toeeigenen van door andere mensen bedachte typetjes in het verleden.
Wees creatief!

gravatar

Ik verwacht dat Nintendo binnenkort ook komt met een groene Donkey Kong de Scharrelaap. Nintendo’s scharrelfiguren worden o.a. gefinancierd door het Wereld Natuurfonds dat ongetwijfeld zijn Panda-mascotte ook groen gaat schilderen.

Reageer