Roman.S / Shutterstock.com

Als Simon geen Ferrari had gekocht, had hij nu 30 jaar lang kunnen roken

'Onbegrijpelijk'

Eeuwig zonde. Simon Venema uit Bussum heeft vorige maand een spiksplinternieuwe Ferrari gekocht. Maar als hij dat niet had gedaan, had hij nu 30 jaar lang kunnen roken.

“Onbegrijpelijk”, oordeelt zijn vriendin Natasja. “Dan heb je zo veel geld dat je de rest van je leven onbezorgd kunt paffen, koop je een sportauto! Het maakt me echt kwaad.”

Simon heeft inmiddels zelf ook zijn twijfels of hij de juiste keuze heeft gemaakt: “Heerlijk hoor, iedere avond na het eten een rondje langs de terrassen met het raampje open. Maar je moet er wel dingen voor laten. Soms lig ik ‘s avonds in bed en dan denk ik wel: had ik maar een peuk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Koop dan zo’n Amerikaanse monster-pikkup!
Geen idee waar die goed voor is, maar hij is wel groot.
Groot is belangrijk, dat staat mannelijk.
Wat ‘ie met zo’n laadbak moet, geen idee.
Maar hij is wel groot.
Groot hè!

gravatar

Wij van de NRA weten wel waar zo’n monster-pick-up goed voor is en wat je met een laadbak aan moet. In zo’n laadbak is plaats zat voor tenminste vier van je vrienden met hun (jacht)geweren of indien noodzakelijk (semi)automatische wapens. Zo ben je veilig onderweg. Op die manier kun je jezelf tegen elk onheil dat je op de weg mocht tegenkomen verdedigen.

gravatar

Als ik in de dagelijkse files sta, geniet ik toch meer van een rokertje dan van een Ferrari. Quaestie van even prackties na blijven denken en dicht bij je gevoel blijven

Reageer
gravatar

Een voordeel is dan wel weer dat je de extra (ashtray) kunt weglaten en dat scheelt bij een Ferrari toch weer gauw € 4.750,- (excl. BTW en BVB) op de aanschafprijs.

gravatar

Mijn hele leven, dus vele tientallen jaren, heb ik niet gerookt, dus ik had stinkend rijk moeten zijn. Wie heeft mijn miljoenen gejat ??

Reageer
gravatar

Religie is heel gevaarlijk, het blijft generaties doorwerken. Je ziet dat het sterk bij de atheïsten.