Shutterstock / schaef71

O God, de wolf is terug in Nederland – vijf tips

De wolf, machtige alfajager van het woud, keert terug naar Nederland. In haar pootafdrukken wordt dit meedogenloze wezen gevolgd door een roedel moordzuchtige verslinders. Denk aan jezelf en aan je geliefden. Vijf tips:

1.
Denk op tijd aan je pensioen. Voor je het weet ben je veertig, en dan begint de tijd te dringen om een fatsoenlijke oudedagvoorziening op te bouwen. Denk eraan: leven en financiën draaien altijd om de juiste balans vinden tussen sparen voor later en nu een beetje leuk leven, maar als je slim bent regel je het op jonge leeftijd, zodat je er niet meer over hoeft na te denken.

2.
Ga op tijd naar bed en zorg voor een goede nachtrust. Het is een van de makkelijkste – en belangrijkste! – manieren om gezond te blijven

3.
Bandenspanning, bandenspanning, bandenspanning! Wist je dat je met een verkeerde bandenspanning een twee keer zo hoge kans hebt van de weg af te raken?

4.
Schimmelluchtjes in je kleding kan je voorkomen door voor het wassen een beetje azijn of waterstofperoxide in de wasmachine te doen.

5.
Zorg dat je genoeg tijd met vrienden doorbrengt. Het is niet alleen een van de belangrijkste dingen die mensen op hun sterfbed noemen als iets waarvan ze spijt hebben, het is ook nog eens zo dat je na je dertigste steeds moeilijker nieuwe vrienden maakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed nieuws voor tienermeisje die van het Vaticaan of de Biblebelt geen abortus mogen ondergaan.

Baar jullie kinderen in het bos en laat ze zogen door de wolven:

Gevolg:

Binnenkort kunnen we genieten van vele moderne variaties van Kamala en Amala:

“Amala en Kamala
Deze twee zusjes werden in 1912 in India gevonden. Of ze daadwerkelijk zusjes waren is niet geheel duidelijk, omdat ze een leeftijdsverschil hadden van ruim zeven jaar. De een was bij vondst 18 maanden oud, de ander acht jaar oud. In veel boeken over wolfskinderen is het verhaal van Amala en Kamala terug te vinden. De kinderen liepen op handen en voeten en spraken geen woord. Ze waren opgevoed door wolven.

Dhr. Singh ontfermde zich over de meisjes en observeerde de twee ruim tien jaar lang. Amala stierf vroeg, Kamala kon binnen één jaar leren lopen en wist uiteindelijk 40 woorden te maken. Ondanks dat het verhaal jarenlang wel werd geloofd, is het nu sterk in twijfel getrokken. Waarschijnlijk waren de twee meisjes autistisch en vertoonden ze daarom ander gedrag en konden niet praten of lopen.”

of jongetjes als Dina Sanichar.
Zie:
https://timeline.com/dina-sanichar-feral-children-ea9f5f3a80b2

😉

Reageer
gravatar

De te specifiek benaming “wolf” is een overtreding van de europese privacywetgeving.
De Speld dient deze term dan ook te veranderen in “middelgroot harig dier met scherpe tanden”.

Reageer
gravatar

Hee, bent u toevallig familie van Jean-Michel J., die van de muziekspektakels? Het is nog geen 25 mei, dus ik mag het nu nog vragen.