Sabangvideo / Shutterstock.com

Giorgio liet zijn koraal bleken en dat ziet er wel zo fris uit

'Ik heb gewoon geen zin in al die gorigheid onder water'

Het is de trend die iedereen bezig houdt: het bleken van je koraal. Giorgio (27) liet zijn koraal bleken, en eerlijk is eerlijk: dat ziet er wel zo fris uit.

Steeds meer jonge mannen kiezen ervoor om hun koraal te laten bleken voordat ze op vakantie gaan. Ze gaan voor een clean beach look, zonder al die vervelende anemonen en onvervangbare ecosystemen. “Weet je wat het is?” zucht Giorgio, terwijl hij door de branding plonst. “Ik heb gewoon geen zin in al die gorigheid onder water. Clownvissen, zeekomkommers, van die hele platte flapperdingen (roggen, red): je kunt je kont niet keren of je komt allerlei smerige ellende tegen.”

Net als veel leeftijdsgenoten is Giorgio in de maanden voorafgaand aan zijn vakantie druk geweest met het bleken van zijn koraal. “Ik heb de verwarming extra hoog gezet, elke dag braaf flesjes in het water gepleurd, Forum voor Democratie gestemd: alles om dat koraal maar zo bleek mogelijk te krijgen.”

Met succes: aangekomen op de Malediven constateert Giorgio tevreden dat de eens zo kleurrijke onderwaterwereld is verworden tot een dorre en naargeestige woestenij. “Blub,” zucht hij met nauwelijks verholen voorpret, en springt met een sierlijke duik het warme water in.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

FvD gestemd, goed bezig Giorgio. Er is niks mis met blank koraal en die plastic flesjes hoeven tenminste niet verbrand te worden.
Dit bewuste gedrag moet je koesteren.

Reageer
gravatar

Bravo Speld!
Zo zie je maar wat een korte termijn-visie voor onzalige effecten teweeg kan brengen.

Het beste voorbeeld is altijd nog ?meneer Wilders van de PVV.?

Sinds hij zijn haar is is gaan bleken is de politiek op hol geslagen.