Youtube.com / RTL Nieuws

Rechters in zak en as na wraking Wilders

'Dit komt hard aan'

De wraking van het gerechtshof door Geert Wilders is hard aangekomen bij de betrokken rechters. De raadsheren zijn er naar eigen zeggen kapot van.

“Dit komt heel hard aan”, zegt mr. Jeanne Gaakeer. “Wraking komt zelden voor. Het is ook nogal wat als een verdachte twijfelt aan je onafhankelijkheid en je objectiviteit. Dan moet er echt iets aan de hand zijn. Ik ben bang dat ik hier wakker van ga liggen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik de zou vragen: willen jullie minder of meer Geert Wilders? En iedereen roept: ja! En ik zeg dan: dat gaan we regelen!

Ben ik dan disciminerend voor alle Geert Wilders in de wereld?

Reageer
gravatar

Als ik de zou vragen: willen jullie door Oranje neo-nazis worden vertegenwoordigd of poetsen jullie liever zelf je schoenen? en iedereen roept: ja! En ik zeg dan: dat gaan we regelen!

Heeft hun dan gelijk of is het buiten kouder dan vandaag?

gravatar

Het gaat niet zomaar om een zinnetje, maar om een mening van Geert W. die hij bewust en gemeend etaleerde: zijn voortdurende, ongeremde haat tegen Marokkanen (en andere moslims en asielzoekers). Dat is volgens onze wetgeving discriminatie. Van Jan de Pet kan men dat nog accepteren, maar niet van een politicus die een massa kiezers achter zich heeft staan en die hem blindelings geloven.

gravatar

Ach gut Peroxide-Geertje wil de rechters wraken.

Het is maar goed (en toch ook een beetje jammer), dat de rechters onafhankelijk en onpartijdig zijn:

Als ze dezelfde eigenschappen als hij hadden, zat hij de komen 25 jaar achter slot en grendel.
😉

Reageer
gravatar

Hele volksstammen laten zich klakkeloos misleiden door de propaganda van Geert Wilders, pro-Israël, maar vooral anti-islam en anti-vluchteling.
Het is dan ook heel goed om deze misleide massa niet los te laten op een referendum.

Reageer
gravatar

Jij bent typisch zo’n Nederlander uit het kamp van het linkse establishment. Een snob die denkt dat hij/zij/het de weg en waarheid verkondigt. Nederlanders met een andere visie moeten hun bek houden. Vrijheid van meningsuiting geldt niet voor hen. Helaas voor jou gaat die vlieger niet meer op.

⏰ Times are changing.⏰

Corrie.

gravatar

Corrie v.H., jouw uitspraken ontberen altoos feiten en argumenten. Het is louter schelden op links. Ik vrees dat fatsoenlijk debatteren voor jou onmogelijk is. Iets waartoe de klakkeloze napratende meelopers van Pim F. en Geert W. doorgaans niet toe in staat zijn.

gravatar

Vrijheid van meningsuiting is oké, maar beslissingen nemen op basis van te beperkte, verkeerde of zelfs moedwillig verdraaide informatie is uit den boze, ook voor linksmensen.

gravatar

Nee hoor Foppe, het is hooguit andersom.

Pechtold zei: “Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet.” Let op “ïk”. Dat kan dus de waarheid zijn.

Geert W. zei: “Wilt u minder Marokkanen”, waarna zijn publiek “ja” scandeerde. Daarop reageerde W. met “dat ga ik regelen”.

W. bedoelde alle Marokkanen, niet alleen die hij ooit heeft ontmoet. Bovendien wilde Pechtold niet regelen dat alle Russen ons land ui gaan!
Een wereld van verschil dus!

PS
Van een aangeklaagde noemen wij in ons land niet de achternaam.

gravatar

Wel mw. Gaakeer, goed nieuws: ik heb nog uren aan videomateriaal met preken van gematigde Marokkaanse imams. Die mag u wel als slaapmutsje gebruiken.

Reageer
gravatar

Beste Zo…, wat dacht je van de vele dominees en pastoors die bijvoorbeeld tegen voorbehoedsmiddelen zijn, homo’s discrimineren, voor de doodstraf zijn en de wreedheden van Israël goedpraten?

gravatar

Beste Keerweer,

Wat dacht je van het gewoon Nederlandse spreekwoord: “Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.” Helaas herinneren veel vaderlanders uitspraken in Amerikaanse films beter dan Nederlandse gezegden en zegswijzen.

gravatar

Volgens mij gaat het de heer Wilders niet om de knikkers, maar om de eer. Eerwraking is in sommige culturen nog heel gebruikelijk.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie, het is niet Not Funny, maar jouw lieveling Geert Wilders over wie het hier gaat. Hij is de joods-christelijke equivalent van Erdogan die ook niet houdt van rechters die hem niet in de mond praten.

gravatar

Eerlijk gezegd begint het wel wat kolderiek te worden. Nog even en iedere rechter, politicus, onderzoeker en journalist is wel een keer door Wilders als “tegen hem” aangemerkt. Als ik hem was zou ik een enorme hekel hebben aan Nederland!

gravatar

Het lachertje van de tweede kamer.
Er is nogal een verschil tussen “ik heb nog noot een Rus gezien” en “alle Marokkanen er uit”.
Ik zou er niet wakker van te liggen als ik hen was. Laat hem die kleurwedstrijd maar afzeggen, dan heeft ie tijd om z’n kromme gedraai, recht te lullen.

Reageer
gravatar

Wanneer je denkt een citaat te moeten plaatsen, doe het dan correct en compleet.
Het is: “Alle Criminele Marokkanen terug naar Marokko”
Ook het “Minder-minder-minder” was de reactie van de zaal op de vraag: “Willen we meer of minder Marokkanen?”
Niet een uitspraak van Wilders.