Studio Speld

Gelekt: de BN’ers die volgend seizoen meedoen aan Temptation Island

Herbert uit Temptation Island, Tim uit Temptation Island en Pommeline uit Temptation Island

Benieuwd welke BN’ers komend seizoen meedoen aan Temptation Island? Wij hebben de eerste namen in handen van celebrities die hun relatie op de proef gaan stellen: Herbert uit Temptation Island, Tim uit Temptation Island en Pommeline uit Temptation Island.

Herbert uit Temptation Island is benieuwd of zijn relatie met Jolien uit Temptation Island standhoudt op Temptation Island. “We hebben al heel wat meegemaakt samen, dus ik heb er wel vertrouwen in. Maar het blijft natuurlijk spannend. Je kunt je van tevoren wel een voorstelling maken van hoe het zal zijn op zo’n eiland, maar je weet het pas als je er voor de tweede keer heen gaat.”

Tim, bekend van Temptation Island, heeft geen goede ervaringen met tropische eilanden vol verleidingen. “Met mijn vorige vriendin is het op een dergelijk eiland helemaal misgegaan. Ik heb daarna echt wel een kuttijd gehad, maar ik denk dat mijn deelname aan Temptation Island wel kan zorgen voor frisse energie. En ach, anders houd ik er misschien nog wat bekendheid aan over, je weet ‘t niet hè.”

Pommeline, die beroemd werd door haar optreden als verleidster in Temptation Island, zal haar opwachting maken als verleidster op Temptation Island. “Ik kijk er enorm naar uit. De afgelopen tijd moest ik het vooral van schnabbels hebben, dus het is leuk om weer terug te gaan naar mijn core business: verleiden op Temptation Island. Ik ben wel benieuwd of dat leuke tv op gaat leveren, ik als verleidster. We zullen het zien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hét verleidingseiland in ons eigen land is zonder twijfel Schiermonnikoog. Pommeline, Tim en Jolien heb ik daar nooit op het strand bezig gezien.

Dat Temptation Island zal wel weer een Amerikaanse televisieserie zijn, waarin de daad waarop iedere man met zijn broek omlaag zit te wachten, niet is opgenomen.

Reageer
gravatar

Viesmans: (of is het nu Viesmens?) ik ken het programma Temptation Island weliswaar niet, maar is het niet onwaarschijnlijk dat hierop “iedere man met zijn broek omlaag zit te wachten”? Ook als de schoonfamilie op bezoek is? En denk jij dat Mark Rutte ook …?