Studio Speld / Shutterstock

Slim: Verstappen legt verantwoordelijkheid voor ongelukken bij andere coureurs

'Voor iedereen veiliger'

Max Verstappen is het zat dat hij altijd verantwoordelijk wordt gehouden voor ongelukken met andere coureurs. Hij rijdt bij de Grand Prix van Azerbeidzjan daarom met een sticker waarop hij waarschuwt voor zijn dode hoek.

“De andere coureurs kunnen beter achter mij blijven. Dat is voor iedereen veiliger”, aldus Verstappen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelul allemaal weer. Max weet gewoon niet waar het knopje van de autopilot zit en dus gaat ie wat zelf zitten prutsen met het stuur. Als ie nou gewoon de autopilot aanzet kan ie rustig een krantje gaan lezen en wordt vanzelf wereldkampioen. Laat het aan de programmeurs over Max. Sukkel!

Reageer
gravatar

Namens zijn concurrenten raad ik Max van harte aan om zich toe te gaan leggen op scheuren met papier. Dat is veiliger voor hen. Zij heb geen last meer van de dodenhoeken. (Die zijn doorgaans in elke bocht die hij neemt.)

gravatar

Correctie in de titel:

“Slim” is in nieuw-Nederlands “smart” en in Angelsaksisch “slank”.
“Smart” is in nieuw-Nederlands “affliction” en in het Angelsaksisch ook.

Reageer