AutoWeek / Youtube

Prins Bernhard jr. geeft 590 huisfeesten ter ere van Koningsdag

'Ik woon op de Lijnbaansgracht 14 t/m 48'

Het is morgen Koningsdag en dat mag gevierd worden. Prins Bernhard jr. geeft daarom 590 huisfeesten.

“Kom allemaal langs. Ik woon op de Lijnbaansgracht 14 t/m 48, Kerkstraat 32 bis, de oneven kant van Admiraal de Ruijterweg, een groot deel van De Pijp en het voormalige ING-kantoor aan het Westerpark. Neem wel zelf je eigen drank mee want ik heb geen brouwerij, voor zover ik weet dan.” Aanhang is volgens de prins meer dan welkom. “Maar laat wel even weten als je wilt blijven slapen.”

Prins Bernhard biedt voor eventuele overlast alvast zijn excuses aan aan zijn buren. “Voor zover ik dat niet zelf ben natuurlijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kègaaf idei neifie! Ik zâh auk wel wille kaume, maah as ik gein gratis bieâh krèg kom ik nie. Dan wil Max dat ik thùisblèf om haah nog een veig te geive. Trâhwes mèn schaunpapa gaf nog een gâhwe tip na aflopp ken je bezoekers gewaun vanùit ut regeringsvliegtùig in de Noâhdzei flikkere. Ik hep mèn vliegbrevet zoas je weit dus kwil wel vliege. Hoef je Poch nie in te hure. Enne krège alle bezoekers wel een pilletje? Ik hep ze lievâh rustag an boâhd. Twort vas een topfeistje!

Reageer