Shutterstock / Tinatin

55-jarige man wilde net studieschuld bij DUO afbetalen en nu kan het niet

‘Ja, zo hoeft het voor mij niet meer’

Oud-psychologiestudent Pieter Huizinga (55) is woedend. Net nu hij het restant van zijn studieschuld in een keer wilde afbetalen, ligt de site van DUO er een maand uit.

“Ik heb de last van die studieschuld 30 tergende jaren op mijn schouders gedragen en juist nu ik er in een keer van verlost wilde worden, gebeurt zoiets”, vertelt de gedupeerde geërgerd. “Zo hoeft het voor mij niet meer.”

De site van DUO is sinds 29 maart een hele maand onbereikbaar, om het systeem te vernieuwen. “Ik geloof er niks van. En toevallig moet ik daardoor zeker een maand langer rente betalen”, beklaagt Pieter zich. “Dit is gewoon een uitgekiend plan om ons nog meer geld af te troggelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

30 jaar betaald en gaan piepen over een extra maandje. Volgens mij heb je jouw studie te danken aan die (gunstige lening), dus even stoppen met zeuren!

Reageer
gravatar

daar zal ik als student geen last van hebben. Ik heb vorig jaar maximaal geleend en toen in december al dat geleende geld geinvesteerd in Bitcoins. De koers is nu wat lager, maar als ik eenmaal ben afgestudeerd is de Bitcoin zoveel hoger dat ik het in 1 keer kan afbetalen natuurlijk!

Reageer