shutterstock / lalito

Mocromaffia heet voortaan ‘Maffia met een migratieachtergrond’

Naam had negatieve lading gekregen

De Mocromaffia verandert haar naam in ‘maffia met een migratieachtergrond’. Volgens kopstuk Saïd R. had de oude naam een negatieve lading gekregen.

“Wij kregen veel e-mails van mensen die een nare bijsmaak kregen door de term ‘Mocro’. Daar wilden we vanaf. Wij willen namelijk niet dat mensen een vervelend gevoel krijgen door onze organisatie”, aldus R. in een verklaring.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die Morokkanen het land uitzetten is beste optie .óf ze nederlandschap hebben óf niet doet er niet toe.Er dienen wetten te komen om ze massaal eruit te flikkeren wie zich niet aan de wetten houdt ,drugs/liquidaties uitvoert eruitsodemieteren middels nieuwe wetten óf de mensenrechten mee eens is of niet!!klaar met die apekoppen,

Reageer
gravatar

Amerikanen, Marokkanen, Turken, Antillianen, Russen, Italianen, Ieren, Israëlieten, Chinezen, het Koningshuis, Joden, het Vaticaan in het algemeen, Brabanders, Limburgers, Amsterdammers, Witte boordencriminelen, multinationals, bankiers, geldhandelaren, vastgoedhandelaren, woningcorporaties, beurs genoteerden, onderwijsinstanties, verzekeraars, zorgverzekeraars, (thuis)zorg leverende instanties; kortom: alle instanties, de farmaceutische industrie in het algemeen, bio industriëlen en uitbaters van ‘groen’ in het bijzonder, energiebedrijven en alle overige Nuts-criminelen zoals G.L.W., bouwbedrijven, zingende Volendammers, de Staatsloterij en alle andere loterijen die wel afdrachten doen aan de belastingdienst, de Belastingdienst zelf, alsmede alle andere departementen waar het jaar-in-jaar-uit over de balk gesmeten wordt, ICT bedrijven, PGB belanghebbenden, Rotaryclubs en Old boys netwerken, babyboomers zoals Harry Mens, Dirk Paarlberg en de rest wat nog definitief moet worden veroordeeld, de voltallige directie én bezetting op NPO radio en televisie, gemeenten, provincies, het rijk als zodanig en bovenal politici – met name van rechtse signatuur zoals Rutte o.a., Brussel, Schiphol, de complete Zuidas én Frans Weekers.

https://tinyurl.com/y8tlja48

Aan Sint Maarten veel sterkte gewenst, maar verwacht niets!

Reageer
gravatar

Dat mag allemaal wel zo zijn Cor, maar ten aanzien van de Belastingdienst wil ik toch een lans breken voor deze onkreukbare ambtenaren.Al onder Frans Weekers (nu belast met de financiële sanering van St. Maarten) was men bezig om grootschalig aan Ontwikkelingshulp te doen. Op initiatief van een Turkse boekhouder uit Rotterdam werden vele honderden Bulgaren naar Nederland gelokt en voorzien van een Burger Service Nummer, vals adres in 010 en aansluitend van huur- en zorgtoeslag, met een modeste maandelijkse afdracht aan de bedenker van deze constructie. Dankzij deze inventieve ingreep in ‘s lands financiën geldt ook het ‘tot- dan’ tot op het bot corrupte Bulgarije als een volwaardig democratisch lid van de EU. Als beloning mag Frans Weekers nu trachten helderheid te scheppen in de fiscale duisternis rond de Caribische tak van het Koninkrijk Nederland.

gravatar

Als je een intern probleem hebt in een familie, of in een land met foute figuren, ga je daar niet buitenstaanders of buitenlanders voor inzetten.
Daardoor is niemand aansprakelijk.
Dat is zelf het fascisme.

Reageer
gravatar

Ik dacht dat het smokkelaars in koffie waren.
Een soort mokka, toch?
En dan ouderwets met een zak bonen de Belgische grens over sluipen in het donker.

Dacht ‘Ach laat ze toch’.
Heeft iets van romantische oude tijd.

Reageer
gravatar

Criminele groeperingen met een Turkse, Antilliaanse of Surinaamse achtergrond zijn het slachtoffer van de term: “Mocromaffia”. Dat is discriminatie want de statistieken laat zien dat ze ruim vertegenwoordigd zijn bij maffiagroeperingen. Het CBS heeft onderzocht hoeveel personen met migratieachtergrond vaker verdacht zijn.

Hun conclusie is: “Personen met een Marokkaanse of Antilliaanse achtergrond zijn zes keer vaker verdacht dan personen met een Nederlandse achtergrond. Personen met een Turkse en Surinaamse achtergrond zijn ongeveer even vaak geregistreerd als verdachte als personen uit herkomstgroeperingen met een hoog percentage vluchtelingen.”

https://tinyurl.com/ycbz9ksy

Corrie.

gravatar

Nee hoor Corrie, maak je geen zorgen, het waren vooral de fabrikanten van kokos-makronen die met deze mokro-naam problemen hadden. Ze waren bang dat de mensen voortaan een nare bijsmaak zouden krijgen bij het eten van een makroon.