Shutterstock / Yalana

Romantische homohater spreekt nooit af via Grindr

'Noem me ouderwets, maar ik wil flirten voor ik iemand mishandel'

Homohater Adam (17) is een echte romanticus. Hij spreekt nooit via Grindr met zijn slachtoffers af, maar ontmoet ze alleen in het echte leven.

“Al dat online gedoe vind ik maar nep”, zegt Adam. “Het is te veel gericht op de snelle bevrediging. Hoe moet ik later aan mijn kinderen uitleggen dat ik mannen mishandelde die ik via één of andere app had leren kennen? Noem me ouderwets, maar ik wil iemand voor me winnen voor ik hem met een groep in elkaar beuk. Het is toch zonde om de spanning van het flirten, dat spel van aantrekken en afstoten, te moeten missen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij de coffee corner heb ik gehoord dat er homo/lesbo-borduurclubs zijn. Dat lijkt me wat voor een romanticus als Adam om toekomstige slachtoffers te ontmoeten.

Reageer
gravatar

Op Facebook heb ik gelezen dat meneer Wilders Dion Grauss de hand boven het hoofd houdt omdat hij chantabel is. Die moet zo weinig van vrouwen hebben dat hij ze zelfs slaat.

gravatar

ik keur dit goed. De homohater maakt geen onderscheid tussen zwarte mensen en blanke mensen. Voor hem zijn het allemaal homo’s

gravatar

uit psychologisch onderzoek blijkt dat homohaters eigenlijk zelf homo zijn, maar dat uit hun cultuurachtergrond niet mogen zijn. Logisch dus dat ze het dan opzoeken met een app als Grindr

Reageer
gravatar

Op Facebook heb ik gelezen dat het een groep jongeren met een migrantenafkomst zijn geweest die dit weekend in Dordrecht een man hebben mishandeld.

Tja., dat was wel te verwachten.

Corrie.

Reageer