Hyves

Dit is wat Hyves allemaal van jou weet

Schokkend!

Het is voor veel mensen een grote zorg: hoeveel weten sociale media precies van je? Wij keken naar een van de grootste social media-sites van de afgelopen 15 jaar: Hyves. Dit is wat het platform allemaal over jou weet:

Je houdt van dansen en bananen

Hyves weet dat je van dansen en bananen houdt. Dan denk je nou en? Maar wat als deze informatie uitlekt naar een buitenlandse mogendheid die het niet zo op heeft met dansen of bananen, of met allebei? Dan ben je mooi de sigaar.

Respect is voor jou belangrijk

Hyves weet dat je graag veel respect afdwingt, maar ook zo veel mogelijk respect geeft. Waarmee je dan ook weer respect afdwingt. Hyves speelt deze informatie door  naar grote bedrijven. Nu je dit weet, ben je dan nog steeds zo gulzig met het geven van respect? Dacht het niet hè.

Je lijkt op Jan Paparazzi met een clownsneus

Hyves verzamelt zoveel data van de gebruikers dat ze nagenoeg precies kunnen inschatten hoe jij eruit ziet: als Jan Paparazzi met een clownsneus op de bank bij Jensen, met een vraagteken naast je hoofd.

Hyves weet dat je het platform niet meer gebruikt.

Hyves weet sinds welke datum jij niet meer inlogt. Ze kunnen zo precies bijhouden wat jij in ieder geval niet aan het doen bent. Creepy!

Nu je hebt gelezen wat het platform allemaal van jou weet, denk je waarschijnlijk wel een tweede keer na voor je weer inlogt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Over welke kers heb je het nou toch steeds?
Daar komen we maar niet uit!

De woe-kers?

Hyves-spionagedienst