Onacceptabel: man die je net hebt ingehaald op de fiets haalt jou weer in

Een man met een blauwe winterjas probeert je in te halen op de fiets. Dat terwijl jij de man net zelf hebt ingehaald. Compleet onacceptabel.

Opschakelen. Doortrappen. Omkijken. Kut. De man met de blauwe winterjas hangt nog steeds in je wiel. Kromtrekken en nog harder trappen. Je laat dit niet gebeuren. Langzaam ebt het geluid van een ratelende kettingkast weg. Nog een keer omkijken. Je hebt je vrijheid terug. Gefeliciteerd! Je zit helemaal onder het zweet en je moet nog beginnen met werken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fllkkerse snorremans, mijn medeleden van Satudarah zijn juist trots op mij. Ze aarzelen echter nog een beetje om een voorbeeld aan mij te nemen.

ik ben namelijke het eerste moderne bendelid die rekening durft te houden met ons bedreigde milieu en de opwarming van moeder aarde. Ik gebruik daarom alleen biologische drugs en ik eet alleen biologische biefstukken en hamlappen van scharrelkippen.

gravatar

Als ik een zoom ga naaien haalt de tweede speld de eerste speld in. De derde speld haal de eerste en tweede speld in. De vierde speld haalt de eerste, tweede en derde speld in. De vijfde speld haalt de eerste, tweede, derde en vierde speld in. De zesde speld haalt de eerste, tweede, derde, vierde en vijfde speld in. De zevende speld valt op de grond. De achtste speld haalt de eerste, tweede, derde, vierde vijfde en zesde speld in. De negende speld haalt de eerste, tweede, derde, vierde vijfde, zesde en achtste speld in. De tiende speld haalt de eerste, tweede, derde, vierde, vijfde, zesde, achtste en negende speld in.
Nu ga ik eerst even de zevende speld oprapen. Die wordt laatste.

gravatar

Deze ervaring beleef ik vrijwel dagelijks maar dan in de auto op de snelweg.rijdend met behulp van cruise control.
Constateer dat 90% van de ingehaalde auto’s de chauffeurs bellen en onbewust snelheid inhouden tot soms wel onder de 80 KM per uur.
Als deze klaar zijn met “bellen” word er weer gas gegeven, om de verloren tijd weer in te halen ??

Reageer
gravatar

Je analyse klopt. Dit soort verloederingsverschijnselen kom je ook tegen bij de koffieautomaat. Wanneer je bijvoorbeeld een espresso neemt is er altijd weer een ander die een dubbele espresso neemt.

gravatar

Competitiesport gaat zo ver dat ze zelfs mensen met een lichamelijke beperking paralympics tegen elkaar opzetten. Laat die arme mensen toch met rust. Laat ze toch rustig in een mooi tehuis in de bossen wachten op hun dood.