Flickr / Sebastiaan ter Borg

Aanhang D66 eist in pamflet einde aan tv-optredens Pechtold

‘Dit brengt onze club schade toe’

D66-kopstukken Alexander Pechtold en Kajsa Ollongren stoppen per direct met hun televisieoptredens. De partij geeft daarmee gehoor aan de kritiek van de eigen achterban. Veel D66-aanhangers vonden dat de optredens hun club schade toebrachten.

“Alle energie moet worden gestoken in het voorkomen van een verschrikkelijke verkiezingsnederlaag”, schreven de trouwe supporters in een pamflet. “Daar helpen deze televisieoptredens niet bij.”

D66 erkent nu dat het beter voor de partij is als de partijleider en de vicepremier niet in de media verschijnen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Politiek blijft een rare wereld. Zegt een politicus eens de waarheid over FvD en verwacht je dat ze daar beloond voor worden, maar nee hoor: dan daal je in de peilingen

Reageer
gravatar

tsja, dan moet Pechtold ook slimmer worden door dingen in het Latijn te raaskallen zoals ik doe:
Ego sum rosea elephantus

gravatar

D666 staat voor ALLES dat verderfelijk, verwerpelijk, hypocriet, achterbaks, crimineel en anti-democratisch is. HEEL DEZE CLUB ONTBINDEN EN OPHEFFEN zou als laatste en enige, the right thing to do zijn. Als de hoogstgeplaatsten en gezichten vd partij als rokemodels voor hun volgelingen al zo onbetrouwbaar zijn en weg uit het zicht moeten… EN GAAN !!!!!! dan moet je ermee stoppen en wat anders gaan doen. Dan heb en ben je het nooit meer.
TIP: Wordt FVD-lid!!!

Reageer
gravatar

Sawsan Chebli, een Berlijnse wetgever met Palestijnse achtergrond die de Sharia in Duitsland al verdedigde, heeft nu verplicht bezoek aan de concentratiekampen voor iedereen in het vooruitzicht gesteld speciaal, maar niet alleen, voor de vluchtelingen.

gravatar

Binnenkort in Nederland niet alleen verplicht bezoek voor iedereen aan de gaskamer, maar educatief vergassen om te weten hoe het echt in zijn werk ging.

gravatar

Of het nou ascher is of pechtold , ze “preken “voor eigen parochie geven af op andere partijen maar zitten ondertussen lekker in het pluche , V Mierlo had n andere bedoeling

gravatar

Maitreya gaat hierboven verder dan ooit; wil hij nu alle (autochtone) Nederlanders preventief educatief vergassen? Dit is toch een sterk staaltje van zelfhaat en weg-met-ons. Ik begin hoe langer hoe meer te twijfelen aan de ware aard van zijn missie. Volgens mij bedoelde de Schotse profeet Benjamin Creame in mei 1970 toch iets anders met de beloofde terugkeer van de Wereldleraar..

gravatar

“Niet ver van de waarheid”?
Ik weet niet waarom jij nog de meest betrouwbare en best geïnformeerde webkrant van intellectueel Nederland leest!

Ook in dit artikel staat de waarheid, maar niet de hele waarheid. De Speld had bijvoorbeeld ook moeten vermelden dat bekende antidemocraten als Thierry B. en Geert W. weigeren met Alexander P. en Kasja O. in debat te gaan.

gravatar

Alexander Pechtold gedraagt zich als een regent. Tja., zijn kiezers protesteren wel maar ze zullen er wel behoefte aan hebben dat ze op een denigrerende jaren vijftig manier worden toegesproken. “Gaat u maar gerust slapen” is zijn motto.

D66-kiezers hebben nog steeds het idee dat we in een periode van opbouw zitten terwijl de werkelijkheid laat zien dat we in een periode van afbraak zijn.

Nederlandse normen en waarden verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Corrie.

gravatar

Ach lieve Corrie, jij en jouw maatjes willen net als jouw geliefde Geert W. terug naar een tijd die er nooit is geweest. Elk sociaal gedrag is uit den boze en egoïsme is fijn. Nederland moet zichzelf afgrendelen, zodat de boze buitenwereld buiten blijft. Dat vinden jullie. Maar toch gaat de mondiale kleptocratie van rijkste 1 % door dankzij de markteconomie. Ook in ons land. En leef jij in een een ultrarechtse dictatuur o.l.v. bijvoorbeeld jouw Geert,

Maar goed als je dan toch per se terug wil naar het verleden, begin dan met het inleveren van jouw computer, telefoontje en straks jouw huishoudrobot. Die waren er dertig jaar geleden nog niet.

gravatar

Mevr. Van Hiernaast, volgens lieden die politiek gezien rechts zijn georiënteerd, zouden in ons land normen en waarden verdwijnen. Dat is hen op welhaast religieuze wijze herhaaldelijk ingefluisterd door bepaalde bronnen..
Maar de statistieken zeggen het tegendeel.
Ik heb begrepen dat u graag naar een geïdealiseerd verleden kijkt. Welnu ik adviseer u eens zonder oogkleppen naar het verleden te kijken. Vergelijk de statistieken van vroeger en nu eens met elkaar.

gravatar

Ach ja., voorlichter van het CBS. De statistieken zeggen het tegendeel.

Wanneer je de statistieken gaat specifiëren en je gaat kijken naar de statistieken van de volkswijken waar de ‘laag opgeleiden’ wonen dan gaat het helemaal niet zo goed.

Drugsoverlast, inbraak of straatgeweld is de laatste decennia hand over hand toegenomen. En heel toevallig is gelijktijdig het aantal ‘Nederlanders met een migranten afkomst’ in de volkswijk toegenomen.

Weet je wat het is met ‘laag opgeleiden’ die in een volkswijk wonen? Het zijn net mensen.

Ze vinden het niet fijn om in wijk met veel overlast en onveiligheid te wonen.

Corrie.

gravatar

Regent D66 van Alexander Pechtold is er alleen voor hoogopgeleiden. Laagopgeleiden kunnen de tyfus krijgen wan ze zijn niet het kiezersvolk van D66.

gravatar

Die Corrie toch: “…(als) je gaat kijken naar de statistieken van de volkswijken… ” Als je naar de Oostvaardersplassen kijkt, lijkt Nederland vol kuddes die honger lijden.

Overigs zogenaamde “volkswijken” (een beladen term die wij niet gebruiken) hebben altijd bestaan, vroeger meer dan nu!. Ze zijn nooit het domein geweest van beterbetaalden. Zelfs de echte “geslaagde” schurken wonen in de “betere buurten!”

Trouwens is het aantal misdaden en gestraften in ons land de afgelopen jaren sterk gedaald, terwijl het opsporingspercentage is gestegen, zij het helaas maar licht.

Onbevooroordeeld naar statistieken kijken lijkt voor jou niet mogelijk.

gravatar

Een oude waarheid; OOK ten aanzien van het CBS dat louter door het kabinet gewenste cijfers verstrekt:
Cijfers kunnen niet liegen, maar leugenaars kunnen verdomd goed cijferen!