Doe de Speldwijzer en ontvang een glashelder stemadvies!

Kun jij meer dan 0 gemeenteraadsleden opnoemen? Dan weet je waarschijnlijk al wat je gaat stemmen. Voor alle anderen is er de Speldwijzer. Geef jouw mening over Nieuwegein, geitjes en het riool en ontvang een glashelder stemadvies. Het invullen van de Speldwijzer is een democratisch recht waar lang voor gevochten is, dus maak er gebruik van!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij mij is de uitkomst dat ik een villa in Eindhoven heb gewonnen. Zo lijkt de speldwijzer een soort verkapt kansspel. Is dit een grap?

Reageer
gravatar

Had zelf een vermoeden dat ik bij de draaideuralliantie het beste tot mijn recht zou komen maar de stempwijzert bazelt over de rotondepartij wegens gebrek aan een kruispunt.

De twijfel slaat toe.

Reageer
gravatar

Ommen is een gemeente/plaats in Midden-Overijssel, in de regio Salland. Het ligt niet te ver van Zwolle.
t. Ommenaar

gravatar

Uitslag stemwijzer: “Jouw mening komt het best tot zijn recht in de gemeente Ommen. Verhuis daarom nog voor 21 maart naar Ommen.

Ommen? Natuurlijk ga ik niet verhuizen! Ik ben een Haagse voor altijd en eeuwig.

Wat ik wel ga doen is in Ommen machtigingsformulieren bij oudjes verzamelen. ??

Werkt altijd en natuurlijk gaan alle stemmen naar meneer Wilders van de PVV. ?

Corrie.

Reageer
gravatar

Partij voor de dieren zal zeker amenderen dat het geitje dan grondwettelijk ook recht op een fruittella krijgt. Het zijn net zo goed bewuste wezens!

gravatar

Het is jammer dat u zich wederom van uw minder deskundige kant laat zien, Steeds.

Het ”Nederlandsch Dagblad” is reeds geruime tijd geleden afgestapt van het geven van stemadviezen.
Bovendien is de naam van deze krant ”Nederlands Dagblad

Ik hoop met deze informatie u een geruststellend zetje in de richting van een meer geïnformeerde oordeelsvorming te hebben gegeven.

gravatar

Co Con Rector, nu jij mijn naam noemt, zet er dan ook maar mijn adres bij. Ik ben door jou toedoen toch al ten dode opgeschreven.

Anoniem i.v.m. felle kritiek in The Post Online en de Telegraf

PS
Je zult mij wel corrigeren met “Telegraaf”. Maar bedenk dan wel dat de telegraaf door de telex en later het internet nauwelijks noemenswaardige berichten doorgeeft.

gravatar

Correctie:

Lees bovenstaande zin als
”Co Con Rector, nu jij mijn naam noemdt, zet er dan ook maar mijn adres bij. Ik ben door jauw toedoen togh al ten dode opgeschreven.”

Mvg,

Co Con Rector

gravatar

Ik heb een roze iPhone, in de stijl van mijn poëziealbum toen ik acht was. Maar ik heb nu mondiaal aansluiting met meer dan een miljard vrienden.