Shutterstock - cdrin / Shutterstock - Alan Payne

Man houdt opeens zielsveel van rabarber nu het de ‘Week zonder rabarber’ is

‘Blijf verdomme met je poten van mijn rabarber!’

In de Week zonder Rabarber worden mensen aangemoedigd om minder rabarber te eten. Maar die boodschap is niet besteed aan de rabiate rabarberliefhebber Guus Michielsen: “Rabarber is mijn lust en mijn leven. Waarom moeten ze dat weer van mij afpakken? Niemand bemoeit zich met wat ik eet, verdomme!”

Initiatiefnemer Sandra van Gestel vindt dat Michielsen overdrijft: “Mensen interpreteren de week zonder rabarber als een week ‘tegen’ rabarber. Maar zo zien wij dat niet. Wij zijn hier niet om met het vingertje te wijzen. We willen gewoon dat mensen bewuster omgaan met deze prachtige plant.”

Michielsen wil het niet horen: “Blijf verdomme met je poten van mijn rabarber! Ik eet al rabarber sinds ik een kleine jongen ben, altijd gedaan, en dan komt nu de betuttelmaffia mij vertellen dat ik ‘bewust’ moet consumeren? Oprotten stelletje nazi’s! Ik ga lekker twee keer zoveel rabarber eten. Compote, taart, rabarberjenever! Jullie zullen het uit mijn dode handen moeten komen rukken om mij te stoppen! Ik ga zoveel rabarber eten dat ik sterf! Fuck jullie allemaal!”

Het is sowieso al geen gelukkig jaar voor Guus. Vorige week was het ook al de Week van de leuke film. “Leuke film, leuke film? Wat is er mis met een slechte film? Mag dat zeker ook al niet meer?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik hou normaal niet zo van rabarber maar nu zal ik van de gelegenheid gebruik maken om de linkse partijen te beschuldigen van rabarberhaat en zo het rechtse onderbuikgevoel aan te sterken.

Reageer
gravatar

O ja?

Waarom haal jij al je info altijd van Facebook, waar je ons bovendien altijd zo trots mededeling van doet?

gravatar

De laagst haalbare sl*chte film in ons land gaat over rabarber. Uiteraard de film van deze week en daarom op alle tv-zenders.

Dat wordt toch nog genieten voor Guus Michielsen.

gravatar

Is Guus Michielsen misschien een PVV- stemmer?

Die gasten kunnen niks anders verzinnen dan dan iemand verrot schelden als ze het ergens niet mee eens zijn.

Carrie.