Shutterstock

Formule 1 introduceert tegenliggers voor meer spanning

Coureurs starten in tegengestelde richtingen

Stillere motoren, minder inhaalmanoeuvres, afschaffing van de pitspoezen. De kritiek luidt dat de Formule 1 steeds meer karakter verliest. Daarom komt de FIA met een spannende vernieuwing voor het kom
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

de FIA moet kijken naar het oude MS-DOS spelletje 4D Sports Driving: Stunts. Wat de Formule 1 nodig heeft zijn kurkentrekkers, sprongen, loopings en willekeurig geplaatste molens

Reageer
gravatar

ik zou zelf gaan voor het spel Carmageddon. Omaatjes op het parcours scoort altijd! Krijgen de omaatjes die sneuvelen ook nog felicitaties van Henk Krol na afloop en dan is iedereen blij!

gravatar

De groene weiden tussen en naast racebanen worden niet benut. Daarom stelt het Wereld Natuurfonds in samenwerking met het Nederlandse Staatsbos het hele jaar door konikpaarden, edelherten en Heckrunderen te beschikking, die in de Oostvaarders Plassen te weinig te eten hebben.

Reageer
gravatar

Je kunt wel zien dat dit artikel is geschreven door onze Oosterburen.
Beroerd vertaald, maar dat terzijde.

Wat het écht leuk gaat maken in het Formule 1 racen zijn trams uit de zijstraten, taxi’s en scooters met daarop lefgozers.

Reageer
gravatar

OP het eerste gezicht prima vertaald.

Ben eerlijk gezegd benieuwd of jij een mooiere vertaling hebt die geen afbreuk doet aan de inhoud!

gravatar

Of een combinatie met de dressuur, zou dat ook wat zijn? Moet je de muziek natuurlijk wel wat harder zetten dan normaal, maar misschien verhoogt dat de stemming juist.

Reageer