Youtube.com / cfhsforestfire

Wapencontroles Amerikaanse scholen moeten voorkomen dat ongewapende studenten het schoolplein betreden

'Niemand komt hier ongezien zonder wapen binnen'

Op Amerikaanse scholen moet iedereen voortaan verplicht door een detectiepoortje. Deze maatregel is nodig om te voorkomen dat scholieren ongewapend het schoolplein betreden.

Het poortje gaat af als het geen ijzer detecteert, legt agent Mick Johnson uit: “Niemand komt hier ongezien zonder wapen binnen. Sommige scholieren denken slim te zijn door geen glock in hun sok te verstoppen, of ons af te leiden met een riem, maar daar trappen we dus niet in.”

Na de poortjes is er nog een extra controle om te kijken of de scholieren wel genoeg munitie bij zich hebben. Daar wordt ook gekeken of het volautomatische wapen niet stiekem is omgebouwd tot een halfautomatisch wapen en of de stootkolf naar behoren werkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is het dan oversight, als in overzicht waar ze onvoldoende voor hebben ?
Of is dat overzien, zoiets als dat je iets nog een keer be-sight.

Reageer
gravatar

Het wachte was al langer op wanneer het militair industrieel complex, zijn toetreding zou krijgen op de doorsnee Amerikaanse school.
Dit kan je natuurlijk alleen maar toejuichen! Nu blijft alleen nog de vraag wanneer het onderdeel: “basis atoombom constructie” wordt toegevoegd aan het nieuwe vak scheikundig-handarbeid.
Ga doorzo, “make America, violent again!”.

Hoogachtend,

Prof. B. de Bouwer

Reageer