Shutterstock / Roman Samborskyi

Vriendin bestaat inmiddels voor de helft uit crème

'Ze is nog steeds wel deels Maaike'

Toen hij Maaike leerde kennen, viel het nog wel mee. Maar inmiddels kan Leroy er niet meer omheen: zijn vriendin bestaat voor minstens de helft uit crème.

“Ze is nog steeds wel deels Maaike”, geeft Leroy toe. “Maar het aandeel crème neemt iedere dag toe. Ik schat in dat de verhouding nu 20% spier, 10% vet, 20% huid, skelet en organen en 50% crème is.”

Leroy vindt het lastig om erover te beginnen. “Ik ben bang dat ik haar kwets. Maar feit is dat ik voor haar viel toen ze minder crème was. Ik vind haar nog steeds aantrekkelijk hoor, maar laatst was ik per ongeluk een pot crème aan het neuken. Dat is ook niet goed.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het sneue van smoel- en andere delen van het lichaam-smeerders (m/v) is, dat ze geloven wat er op die potjes en advertenties staat en levenslang de “smeersel-maffia” van geld blijven voorzien.
😉

Reageer
gravatar

Zo bestaat Lenin ondertussen voor een aanzienlijk deel uit plastic en chemicaliën.

Voor Lenin wordt beduidend meer tijd vrijgemaakt. Het vocht in zijn lichaam is vervangen door chemicaliën en in zijn borstholte is een pomp geplaatst zodat hij niet uitdroogt. Om verkleuring en verkreuking tegen te gaan, worden zijn gezicht en handen twee keer per week behandeld met een giftig goedje, bestaande uit azijnzuur verdund met wodka. Vochtige plekken worden verwijderd met ontsmettingsmiddelen. Eens in de 18 maanden wordt zijn lichaam bovendien in een bad gedompeld om ontbinding tegen te gaan.

Bij de moderne wijze van balsemen zo nu en dan een stuk huid of een lichaamsdeel vervangen door plastic of een ander materiaal. Zo hebben de haren van Lenin plaatsgemaakt voor een pruik. Ook zijn kenmerkende baardje, snor en wimpers zijn nep.

https://www.volkskrant.nl/buitenland/zo-wordt-lenin-voor-177-280-euro-per-jaar-levende-gehouden~a4282243/

Reageer