Twitter - VVD

Halbe Zijlstra: ‘Deze zin is onwaar’

'Als een politicus zegt: "alle politici zijn leugenaars", spreekt hij dan de waarheid?'

Deze zin is onwaar. Dat beweert althans Halbe Zijlstra. “Als ‘deze zin is onwaar’ waar is, dan is het niet waar dat deze zin waar is, en dus is hij onwaar,” aldus de VVD-politicus. “Maar als hij onwaar is, dan is het dus waar dat hij onwaar is en dan is hij gewoon waar. Maar dat kan nooit kloppen want de bewering die in de zin gedaan wordt stelt juist dat het onwaar is. Al bij al nog best ingewikkeld dus.”

Op de vraag waarom hij een ontmoeting met de Russische president Poetin heeft verzonnen is de minister van Buitenlandse Zaken duidelijk: “Als een politicus zegt: ‘alle politici zijn leugenaars’, spreekt hij dan de waarheid?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij gewone mensen moeten ook niet denken dat we iets van politiek snappen. Politiek kunnen we beter aan politici overlaten. Die mensen zitten echt in een andere dimensie.

(0) ^
• Reageer
gravatar

Waarom al deze commotie ? Weet u niet dat VVD-ers die niet minstens één keer per jaar liegen of frauderen, zonder pardon uit de partij worden gezet ?
En D66 is de partij van schone schijn en vuile handen.

(0) ^
gravatar

Er is maar 1 partij die je kunt vertrouwen. Dat is de PVV van meneer Wilders.
🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪

Terecht dat Zijlstra is opgestapt.

Corrie.

(1) ^
gravatar

O.K. tot zover de politiek. Maar nou even het menselijke aspect, hebben jullie niet gezien dat -bij zijn abdicatie- Halbe het te kwaad kreeg? Hoe kwam dat? Door zijn gunstige wachtgeldregeling, of door een overweldigend aanbod van goed betaalde commissariaten bij MKB en grootindustriëlen? Of door het uiterst eervolle ontslag dat hem door ZKH Willem Alexander (vanuit Pyongchang!) werd verleend? Het was ook teveel emotie op één dag, ook ik had het moeilijk -als erkend VVD-watcher- het brok in mijn keel weg te slikken na wéér een neergang van een grote VVD-coryfee. Na Jos van Rey en Henry Keizer weer een icoon van internationale statuur die afging als een gieter. En wéér zal het niets uitmaken in de komende verkiezingen, de VVD blijft de grootste partij want het electoraat WIL bedrogen worden. Mundus vult decipi.

(0) ^
• Reageer