Miloslav Rejha / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Opel laat een man over de ringweg rijden met ‘Als Sterren Aan De Hemel Staan’ op repeat

Elon Musk eat your heart out

Elon Musk schoot een Tesla Roadster in een baan rond de aarde met Space Oddity van David Bowie door de speakers, maar vandaag sloegen de concurrenten terug. Duitse autofabrikant Opel heeft een man over de ringweg van Zaandam laten rijden met ‘Als Sterren Aan de Hemel Staan’ van Frans Bauer op repeat.

Via een livestream is te volgen hoe de Opel Astra in een baan rond Zaandam rijdt. Om 4 uur zal de man even van de ringweg afgaan om te tanken en een saucijzenbroodje te eten. Volgens de voorspellingen zal de man tussen 5 en 6 vast komen te staan in de avondspits. Elon Musk eat your heart out!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Elon Musk eat your heart out!

Ik moet wijzen op een taalblunder in deze vreemde zin. De zin had moeten luiden: Elon Musk eat his heart out! Of er had een komma na de naam moeten staan.

Gelukkig voor de schrijver is meneer Musk een Amerikaan, dus is de kans groot dat hij Engels verstaat, want anders had Peter twee keer zo lang met ezelsoren op zijn domme kop in een of andere hoek moeten staan.

Reageer
gravatar

Het doet wat cru aan om het knauwende Amerikaanse dialect als ‘Engels’ te betitelen, de neus- en keelklanken uit dit repertoire zijn alleen geschikt voor communicatie tussen inboorlingen onderling. Dus Juf Annabel: mind your language. Elon Musk moet worden nagegeven dat hij de eerste is die het heelal elektrisch heeft geautomobiliseerd: a giant step for mankind..

gravatar

kunt U dat niet in het latijn herhalen? Dan zal U het ooit zo ver schoppen als minister president van Nederland! Of anders bondskanselier van Duitsland.

Ik voel aan dat U een groot leider kan zijn!

gravatar

Vreselijk is het hebben van de baan van bestuurder van een lijkwagen. Hij of zij moet tot vervelens toe naar Mieke Telkamp luisteren.