Traza / Shutterstock.com

‘Leuk filmpje’ dat man aan collega laat zien is speelfilm

'Wacht, hierna komt het'

Vanmorgen heeft een man zijn collega bij zich geroepen om hem een filmpje op zijn telefoon te laten zien. Met de woorden “Deze is echt geniaal, kijk” kondigde hij de video aan die de feature-film The Godfather bleek te zijn.

De 32-jarige Bart heeft zijn collega Maarten overtuigd om over zijn schouder mee te kijken naar de video op zijn telefoon. Bart heeft het moeilijk om zijn enthousiasme te bedwingen als de intro van Paramount Pictures begint. “Wacht, hierna komt het”, zegt Bart.

Tien minuten in de film laat Maarten voorzichtig weten dat hij ‘toch echt weer aan het werk’ moet, maar daar praat Bart hem al snel weer vanaf. “Sst, let op he”, zegt hij zonder zijn ogen van het scherm te halen.

Als ruim drie uur later de aftiteling in beeld komt, kijkt Bart zijn collega vragend met een grote glimlach aan. “Ja, wel een goeie hoor”, reageert Maarten terwijl hij zijn rug strekt.

“Dit moet Robin ook zien”, zegt Bart direct. “Robin! Kom eens! Heb je deze al gezien?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij van de Ramzan Kadyrov Foundation hebben Stichting Brein opgepakt voor het illegaal oppakken van onze leider. Stichting Brein zal volgens het Tsjetsjeens snelrecht worden veroordeeld.

gravatar

En dan heb je deel twee en deel drie nog en de making of. Elke seconde is een parel in de filmhistorie.

En kijk anders ook even de trailer van de Zweedse film “Ambiancé”, die komt pas in 2020 uit maar is nu al een blockbuster!

Reageer
gravatar

Is er ook een filmpje over deze interactie tussen Maarten en die kloon van Chriet Titulaer? Ik ben ontzettend benieuwd hoe die Bart het woord ‘geniaal’ uitspreekt!

Reageer
gravatar

Wel even realistisch blijven, het gaat hier om Ramzan Kadyrov, laat je niet foppen. De extremistische moslim-leider uit Rusland die beweert dat er geen homo’s bestaan in zijn regio. Die speelfilm was zeer waarschijnlijk nazi-propoganda, trap er niet in mensen!

gravatar

De pulp is er om het schreeuwende domme voetvolk af te leiden van waar het om gaat vandaag, de Nederlandse donorzwendel.