Flickr / Lee Jordan

DDoS-storing: Shell neemt urenlang verantwoordelijkheid voor Groningen

Situatie weer onder controle

Shell is getroffen door een grootschalige DDoS-aanval. De Brits-Nederlandse oliegigant heeft daardoor urenlang verantwoordelijkheid genomen voor Groningen. Inmiddels is de situatie weer onder controle.

Door de DDoS-storing kon Shell enkele uren lang niet bij de juridische constructies waardoor het bedrijf niet meer aansprakelijk zou zijn voor de schulden van de NAM. Het gevolg was dat Shell ongewild aan zijn plicht voldeed.

Shell-topvrouw Marjan van Loon benadrukt dat het fatsoen slechts enkele uren duurde: “Wij hebben ons winstbejag snel weer kunnen herstellen. Onze rampzalige reputatie is geen moment in gevaar geweest.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geweldig van Shell… Nee hoor het is echt belachelijk hoe Shell reageert. Maar dat doen ze ook bij de grote vervuilingen elders.. Geld en Macht wordt steeds corrupter.

Reageer
gravatar

Een beeld van de toekomst, hoe de laatste beetjes worden weggeschraapt voordat de mens zonder zijn techniek er weer alleen voor staat, als een krab zonder schild. Jammer.

Reageer
gravatar

Volgens mij wordt de website van de speld aangevallen door DDOS aanvallen van de Baron met ‘Drommels, drommels, drommels’ als inhoud