De Telegraaf / YouTube.com

Licht autistische man doet opnieuw hilarische schreeuw om hulp

‘Hij praat met een Limburgs accent’

Met weer een hilarische schreeuw om hulp heeft licht autistische man Sjors opnieuw de lachers op zijn hand gekregen. De man, die kapot gaat aan de bekendheid die hij alleen dankt aan het feit dat mensen hem uitlachen, heeft weer iets gedaan dat hem voor het leven zal tekenen en dat zorgde voor veel hilariteit.

Het meest grappige aan de schreeuw om hulp is dat deze wordt uitgesproken met een Limburgs accent, vertelt een journalist van RTL Boulevard: “Maar het is ook dolkomisch dat hij zelf helemaal niet door lijkt te hebben in wat voor vreemde situatie hij verstrikt is geraakt. Dat hij sinds die aflevering van Man Bijt Hond steeds verder moet gaan om aandacht te krijgen van de media, en dat niemand hem tegen zichzelf in bescherming neemt. Daar moet ik het allerhardst om lachen.”

“We waren even bang dat het een typetje was”, vertelt een van de makers van de bewuste Man Bijt Hond-aflevering waar de licht autistische man zijn bekendheid aan ontleent. “Maar gelukkig heeft hij daadwerkelijk een lichte sociale beperking waardoor hij net niet helemaal doorheeft dat hij vooral populair is omdat hij zich voor lul laat zetten, en niet omdat mensen hem daadwerkelijk waarderen om wie hij is. Dat vind ik altijd het leukste. En dat hij Limburgs praat natuurlijk, haha.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit lijkt te verwijzen naar een youtube filmpje maar er gebeurt niets dus ik vrees dat er wel iets fout zit. Overigens, het elkaar voor lul zetten is hobby van onze media geworden, van “help mijn man is klusser” en “familiediner” tot aan “de rijdende rechter” en tig andere programma’s, het is allemaal gebaseerd op get gluren in anderman’s leven en daarbij te kunnen zeggen dat je zelf nooit zo dom of zo stijfkoppig zou zijn. Aso-tv dus, ik kan iedereen aanraden dat te mijden zodat het eindelijk een keer ophoudt en we weer naar een beschaafdere wereld terug mogen keren.

Reageer