Drop of Light / Shutterstock.com

Win 2 tickets naar het World Economic Forum in Davos!

Heb jij altijd al het economische beleid van grootmachten als China en de VS willen beïnvloeden? Is het jouw droom om de internationale wet- en regelgeving voor multinationals te versoepelen? Dan is dit jouw kans: De Speld geeft vandaag 2 tickets weg voor het World Economic Forum in Davos.

Op deze bijzondere bijeenkomst komen elk jaar wereldleiders, opinieleiders en CEO’s bij elkaar om samen het hoofd te breken over de grootste sociaal-economische uitdagingen van deze tijd. Wie weet sta jij binnenkort in het urinoir naast Xi Jinping te klateren, verzin je een te gekke nieuwe belastingroute voor U2 of sta je zomaar te kletsen met de meiden van RUMAG. Het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op deze vraag: wat vind jij het leukste dier en waarom?

Stuur je antwoord naar [email protected] en misschien zien we jou dan wel in Davos!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wil diegene die gaat die Chinees daar vragen alstjeblieft de ‘Chinese Zee’ terug te geven?
Die is namelijk niet Chinees, maar van Vietnam, Maleisië, Philippijnen, …

Oh, en doe Tibet er ook bij.

En Taiwan voor de zekerheid.
Dat dat dan duidelijk is.

Dank u!

Reageer