Alliance / Shutterstock.com

Henk heeft per ongeluk de voornaam van haar echtgenoot overgenomen

Dom dom dom. De 31-jarige Henk (voorheen Linda) heeft na het huwelijk per ongeluk de voornaam van haar man Henk overgenomen. Ze heet nu Henk.

Echtgenoot Henk kan wel om de fout lachen: “Haha Henk.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Terwijl de ontwikkeling in Nederland voor iedereen richting vrouw is, zien we bij de minderheden in dit land nog wel de laatste wanhopige stuiptrekkingen naar de fundamenten van man-zijn. Het is echter niet meer tegen te houden, geslachtsneutraliteit heeft de toekomst, en die is vrouwelijk van aard: de Nederlandse vrouw was in de kern altijd al geslachtsneutraal.

Reageer
gravatar

Best Maitreya,

Ik ben het volledig met jouw eens. Als er geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen man, vrouw en alles er tussenin, dan heeft bijvoorbeeld het glazen plafond na millennialang te hebben gefunctioneerd, geen doel meer.

Er zijn echter taalproblemen. Ik stel het volgende voor.

– Heer, man, jongen, (me)vrouw, meisje, jongedame e.d. verbieden en vervangen door “mens”.

– Zij, ze en hij verbieden en vervangen door het neutrale “het” gebruiken.

– Haar (wat op het hoofd zit) en hem e.d. verbieden en vervangen door “hets”. (Bijvoorbeeld: Hets haar.)

– Mensen die niet van mensen houden. mogen bijvoorbeeld zeggen: Ik hou van mensen met piemel/met schede/zonder piemel of schede/mensen met piemel én schede.

Groetend,
de mens Steeds

gravatar

Er is enorme vooruitgang geboekt met gender equality en het geslachtsneutrale toilet. Echter het mag bij voorkeur geen vergissing zijn, vrouwen moeten zelf kiezen of hun echtgenoot man of vrouw is. Dat is van belang voor hun toekomstige carrièrekansen. Ik denk aan Lorena Bobbit die de penis van haar man eraf sneed. En toen zijn penis daarna aan de kant van de weg in het gras teruggevonden werd koos hij bewust weer voor een andere optie en lag de weg naar het grote succes open. Tegenwoordig kunt u voor specialistische hulp voor niet al te veel geld terecht bij de betere ziektekostenverzekering die hiertoe is geprivatiseerd om aan al uw persoonlijke wensen tegemoet te komen. Ook voor de gewone man. De klant mag zijn sekse uiteindelijk zelf samenstellen. Daar werken we naartoe. Namen dienen vanzelf niet langer geslachtsgebonden te zijn, dat is puur racisme.

gravatar

We kunnen vaststellen dat net zoals Abraham de stamvader is van de Joden, middels het ziekenfondspakket Jan Peter Balkenende de stamvader is van het nieuwe uitverkoren Nederlandse volk.