IENS gaat de concurrentie aan met de horeca in Nederland: de vergelijkingssite gaat 20.000 restaurants bouwen. Op die manier wil IENS minder afhankelijk worden van externe partijen.
“Mensen reserveren bij ons een tafel, maar de mensen die het eten klaarmaken en opdienen gaan er met het grootste deel van de winst vandoor,” licht de vergelijkingssite de stap toe. “Dat is natuurlijk niet echt eerlijk. Maar je staat als boekingssite gewoon machteloos, restaurants hebben een veel te sterke machtspositie in de restaurantsector.”
Het initiatief werd vandaag afgetrapt met de feestelijke opening van 500 tapasrestaurants, 400 sushibars en 1200 Argentijnse steakhouses.
Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.
“Mensen reserveren bij ons een tafel, maar de mensen die het eten klaarmaken en opdienen gaan er met het grootste deel van de winst vandoor,” licht de vergelijkingssite de stap toe. “Dat is natuurlijk niet echt eerlijk. Maar je staat als boekingssite gewoon machteloos, restaurants hebben een veel te sterke machtspositie in de restaurantsector.”
Uhm ja dat is wel eerlijk, zij doen het werk en jullie steken je tussen vraag en aanbod, donder een flink end op jullie parasieten
Man man man man, daar word ik niet vrolijk van!
Het befaamde Emmens vegetarisch driesterrenrestaurant De Groene Zaak gaat vanaf overmorgen op uw verzoek ook runderbiefstuk, varkenshaas en lamsrib bakken en braden voor de carnivoren in uw gezelschap.
Gesponsord door De Groene Zaak in Emmen
Denken we ook aan de Argentijnse steakhouse, hoe de koeien op de pampa bijeengedreven worden.
De waarnemer en het waargenomene zijn een. Dat is Oosterse filosofie: consumptie en het geconsumeerde zijn een. Oosterse filosofie is in opmars in Nederland.
De Nederlander is diepzinnig van nature, in de eerste plaats is hij een filosoof.
New Age.
Privacy.
Reserveren voor je rest van je leven, de beste marketing.
Je denkt toch niet dat al die bedrijfskunde-studies zonder resultaat blijven. Dat is zelf bedrijfskunde.
Zo ben ik het beu om ‘De Speld’ kritisch te recenseren.
Voortaan schrijf ik gewoon alles zelf!
Welkom bij ‘De Naald’!
https://naald.nl/
Zonder mij kun je niet naaien!
Gesponsord door naaisalon Het Garen
Waar is toch dat vertrouwde Chin. Ind. Restaurant gebleven? Ik mijmer er vaak over.
sorry, ik heb ze weggediscrimineerd met hun sambalbijen. Daarom ben ik ook nog niet getrouwd. Mijn partner had zelf geen samballen…. hahahaha, ben zo grappig. Toch Gerard Joling?
Eh, ja hiâh!
Kejjé tot tien telle? Motsje gewaun effe belle!
De Belsjineís: Wè bakke ze wel brùin.
Auk op maandag aupe.
Gauit die praupélâhnek ùit ut Gaui!
Wè hebbe noggun âht vriezâhtsje wat staat te roggele in de hoek. Pleuâht ‘m daah maarin.
Sambal en kroepoek bij?
Op zich slim van ze. Alleen een beetje jammer dat ze allemaal in Appingendam gevestigd zijn.
geen eens stroopwafeltentjes? Dit is gedoemd te mislukken
Gaat bol.com nu ook boeken uitgeven?
IJzersterk.