YouTube Movies / YouTube.com

Vond je Titanic leuk? Netflix maakte 100 nieuwe films over zinkende schepen!

Allemaal 99% aanbevolen voor jou

Iedereen heeft Titanic wel gezien, het meeslepende verhaal over een transatlantisch cruiseschip dat op een ijsschots vaart en zinkt. Voor mensen die geen genoeg kunnen krijgen van de film is er goed nieuws: Netflix gaat 100 nieuwe films maken over schepen die zinken!

Met een team van regisseurs en andere creatieven trachtte de Amerikaanse streamingdienst de enorme populariteit van Titanic te doorgronden, vertelt CEO Reed Hastings: “Wat spreekt mensen al decennialang aan in die film? Dat vroegen wij ons af. We hebben het op een rijtje gezet, en we concludeerden dat kijkers nog meer films willen zien over zinkende cruiseschepen en een vrouw die op een drijvend stuk puin toekijkt hoe een jonge acteur met een glansrijke toekomst verdrinkt in het koude water. Die kijkers zijn bij ons aan het juiste adres, we hebben er namelijk nog 100!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu ik de foto weer eens bekijk, denk te weten waarom de Titanic tegen een ijsberg voer. Die twee op de voorplecht staan het uitzicht van de kapitein aardig in de weg.

Reageer
gravatar

Honderd films van grote zinkende passagierschepen? Met per boot zo’n vierduizend passagiers en circa vijftienhonderd personeelsleden, die bijna allemaal verzuipen, blijft er toch op de duur in Hollywood geen acteur meer over?

Reageer
gravatar

Dat is recent nog heel duidelijk geworden door het ruimen van Nederlandse oorlogsgraven in de Javazee. Indonesië heeft recent ook toestemming geven aan plaatselijke schroothandelaars om de Titanic te bergen en te verschroten.

gravatar

De enige zinnige analogie van deze film ligt in het verband tussen het zich vermakende publiek en waar het op afstevent. In de eerste plaats de analogie met het entertainment zelf.
De verbanden die de zesjarige die leert lezen en schrijven ontdekt tussen de woordjes die hij leert spellen, bepalen het niveau waarop politiek bedreven wordt.

Reageer