Horoscoop 2018

Kennis is macht

Het verleden is een raadsel, de toekomst is ongewis, het heden iets wisser. Met Shanya en M’beldodugu kan je komend jaar zonder problemen aan – kennis is macht.

Waterman
U krijgt in de zomer een geweldige aanbieding van FC Barcelona of van uw plaatselijke supermarkt. Vijf miljoen voor een plaats in de basis of twee pakken kipschnitzels voor de prijs van één, u boft maar.

Vissen
Probeer conflicten niet uit de weg te gaan. Als iemand met onterechte beschuldigingen komt, mag u best de confrontatie aangaan. Laat niet over u heen lopen!

Ram
Vissen heeft u een mietje genoemd, pikt u dat zomaar?

Stier
De sterren zijn verbaasd dat u zich überhaupt nog durft te vertonen na wat u vorig jaar heeft geflikt in het derde huis van Jupiter. Bied eerst maar eens uw excuses aan, dan pas willen ze u laten weten wat 2018 voor u in petto heeft.

Tweelingen
Zomaar wat steekwoorden voor tweelingen in 2018: hoop, liefde, twijfel, keuze, beslissing, vergissing, spijt. Jammer.

Kreeft
De sterren hebben er even goed over nagedacht, maar ze zijn er inmiddels uit: u bent ook in 2018 gewoon weer een kreeft. Proficiat!

Leeuw
U zult in 2018 een beetje gas moeten geven, leeuw. Ik zei een beetje gas, nu sta je te ver naar voren. Ietsje terug nog, ja, kijk uit voor dat paaltje. Ja nu staat ie prima. Vergeet niet je spiegel in te klappen.

Maagd
Haha, maagd!

Weegschaal
Uw leven komt dit jaar op een kruispunt terecht. U heeft het gevoel dat u te lang stil blijft staan en sluit zich af voor alles wat er om u heen gebeurt. U komt er pas te laat achter dat dit geen metaforen zijn en wordt aangereden door een Toyota Corolla uit 2011.

Schorpioen
U gaat gebukt onder een gevoel van twijfel. Probeer die twijfel in maximaal 150 woorden uit te drukken en gebruik daarbij de termen ‘synecdoche’, ‘pareto-optimaal’ en ‘klimaatsysteem van Köppen’.

Boogschutter
Cappuccinootje zou wel lekker zijn.

Steenbok
Een vergissing van de bank in uw voordeel, u ontvangt ƒ 200

Zeekomkommer
Verzeild temidden van honderd en vijf
De nacht was zwaar en de lucht was levend
Maar ze wist niet hoe door te zetten
Weggevoerd door een schaduw in het maanlicht


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben het nu wel zat dat de Toyota het elke keer weer gedaan heeft. Alleen maar anti-Toyota. De Speld was veel beter voordat ze zich door de Duitse industrie om lieten kopen.

Reageer