Shutterstock - txking

Goede voornemens uitgesteld met een dag

'Er zijn onvoorziene zaken tussengekomen'

De goede voornemens zijn uitgesteld, dat maakte het landelijk comité Goede Voornemens vandaag rond een uur of half 1 ‘s middags bekend. Het uitstel bedraagt tot nader order in ieder geval één dag.

Het uitstel geldt voor alle goede voornemens, vertelt een woordvoerder vanuit zijn bed: “De voornemens over vroeger opstaan en gezonder leven zijn uitgesteld met een dag, maar ook de goede voornemens om geen burrito’s meer te bestellen en die in bed op te eten gelden nog niet voor vandaag. En ja, eerder hielden we stug vol van wel, maar er zijn onvoorziene zaken tussengekomen. Dat spijt ons ontzettend, maar daar kunnen we nu niet veel meer aan veranderen.”

Voor de rest van het jaar zal het uitstel van de voornemens geen verdere gevolgen hebben: “We hebben nu nog te veel pijn in ons achterhoofd om er definitieve uitspraken over te doen, maar voor zover duidelijk gaan de goede voornemens wel gewoon door. Alleen niet vandaag. Morgen pas.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

2018 is dan ook maar een dag uitgesteld, zo hebben wij besloten.

Vanavond om 23 uur gaan we kijken welke datum het morgen wordt, 33 december 2017 of 1 januari 2018 .

Heeft u nog vuurwerk over?

Uw Datumsturingscommissie,
32 december 2017

Reageer
gravatar

Iedere dag kan ik wel iemand als mens wegstrepen.
Vorig jaar was stabiel, aan de sfeer te merken verwacht ik dit jaar dat het veel sneller zal gaan.

Reageer
gravatar

Hand overspeeld, we gaan overnieuw beginnen.

De hele politiek van landverraders die nu wet is staat op het niveau van de goede voornemens met Nieuwjaar. Ze gaan eropuit om goede daden te doen als padvinders.