Youtube - Darts TV

Van Barneveld provoceert Van Gerwen tijdens officiële weging

Wereldkampioen lacht uitdager uit

Na de officiële weging voorafgaand aan de kwartfinale van het WK darts, heeft Raymond van Barneveld geprobeerd Michael van Gerwen te provoceren. De Hagenaar schreeuwde tijdens de staredown intimiderend in het gezicht van de regerend wereldkampioen, maar die leek niet onder de indruk. Toen zijn uitdager was uitgeraasd, lachte de Brabander hem zelfs uit.

“Dit hoort erbij, dit is deel van show”, zegt commentator Jacques Nieuwlaat. “De weging staat in het darts altijd garant voor spektakel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Help even, waar is die weigh-in ook weer voor nodig? Ik heb daar nog nooit een atleet tussen zien staan. Trouwens, steeds als ik een bericht over die sport lees, moet ik denken aan die tandarts die het boek 100 jaar Speld niet aanbeveelt, zal wel een leesfout zijn.

Reageer
gravatar

Hert IOC mikt op uniforme rituelen bij het begin van titelgevechten in alle sporten. Ik las net dat nu ook bij darten de staredown is ingevoerd. En terecht: het wordt tijd dat die Phil Taylor eens ernstig op staar wordt gecontroleerd; hij gooit al jarenlang de hoogste ogen

gravatar

Camiel Eurlings heeft inmiddels in het openbaar ‘sorry’ geroepen vanwege het feit dat hij tijdens het titelgevecht met zijn ex dat uniforme ritueel even was vergeten om toe te passen. De ex in kwestie lag immers al uitgeteld in een hoek.