Impact Photography / Shutterstock.com

2017 was het jaar van de dag

‘Het wemelde dit jaar van de dagen’

Het is december en dus is het weer tijd om de balans op te maken. Wat was 2017 voor een jaar? Volgens trendwatcher Adjiedj Bakkas was 2017 het jaar van de dag.

“Dit jaar wemelde het van de dagen”, vertelt Bakkas. “We hadden bijvoorbeeld de Dag van de Ruimtelijke Kwaliteit op 13 april, de Dag van de Ziekte van Duchenne op 7 september en de Dag van het Trekpaard op 23 maart. En het jaar is nog niet voorbij hè!”

Bakkas denkt dat de trend van de dag in 2018 doorzet. “Maar ik verwacht volgend jaar ook veel van de week. Ik kijk er niet gek van op als we ergens in januari een Week van het Handschrift krijgen.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als gelovige decemberchristen ben ik natuurlijk naar de nachtmis geweest en heb kaarsjes voor Maria aangestoken. Van Maria heb ik doorgekregen dat in 2018 de dag van de verlosser komt.

In een droom heb ik gezien dat het meneer Wilders van de PVV de verlosser is.

Hallelujah, loof de Heer Wilders. Hij is de president Trump van Nederland.

Zalig kerstfeest.

Corrie.

Reageer
gravatar

Goed dat je het even vraagt. De Trump die jij voor ogen hebt is de Trump van de linkse media. Het is fake news.

Je moet niet in die kletspraat van de linkse media geloven. Je kunt, als nieuwsbron, beter Facebook of Twitter gebruiken.

Corrie.

gravatar

Het belangrijkste van dit jaar was de zoektocht naar de Heilige Graal. Niettemin, de geheime code die de weg wijst en die overal op lijkt te duiken werd tot nog toe NIET ontcijferd.

Reageer