Monkey Business Images / Shutterstock.com

Met kerst naar het dorp van je ouders? Dit moet je weten om mee te kunnen praten

Het belangrijkste nieuws over mensen van wie je nog nooit gehoord hebt

Als je met kerst langsgaat bij je ouders in het dorp waar je bent opgegroeid, is de kans groot dat je met je mond vol tanden komt te staan. Je hebt het nieuws niet altijd even goed gevolgd, dus je hebt geen idee wie er dit jaar allemaal zijn getrouwd, gescheiden of bezwangerd. Voor wie toch wil meepraten, hebben we de belangrijkste dingen die dit jaar gebeurd zijn met mensen van wie je nog nooit gehoord hebt op een rijtje gezet:

Joey van op de hoek is laatst opgepakt voor brandstichting

Hij heeft een paar kliko’s hier in de straat in de fik gestoken, en het schuurtje van Lennie van hierachter. Die jongen komt waarschijnlijk gewoon aandacht tekort omdat z’n pa weg is en z’n ma haar handen vol heeft aan de tweeling.

Dat jonge stel van buiten het dorp gaat scheiden

In ieder geval, dat zei Sjaan laatst in de Jumbo. Die had ze over de schutting ontzettend horen schreeuwen naar mekaar. Blijkbaar hadden ze bijna elke avond ruzie. Zonde hè? Zielig voor die kindjes ook.

Die blonde griet uit de Beatrixlaan is zwanger

Je weet toch wel wie Petra is? Die blonde griet uit de Beatrixlaan waar Gijs vroeger een oogje op had. Wat, je kent Gijs ook niet? Nou ja, in ieder geval weet niemand van wie het is want d’r vriend is eerder dit jaar bij d’r weggegaan. Dat is toch ook wat? Ze is deze zomer in Spanje geweest, dus misschien wordt het wel een halfbloedje.

Theo Lammers is dood

Dat was de vader van die jongen met die grote bril met wie jij in groep 6 hebt gezeten. Volgens Ria hield z’n rikketik ermee op en viel-ie zo in ene dood neer. Maar het zal wel iets aan zijn lever zijn geweest want die man zoop als een Tempelier. Lie is stiekem vast blij dat ze van hem af is. Je kan dat mens geen ongelijk geven.

De oudste van Gerben en Riet is homo

En daar is helemaal niets mis mee. Je oma had vroeger een collega op haar werk die homo was en dat was een hele nette heer. Hij heeft nog geen vriend, dus misschien groeit-ie er wel weer overheen. Dat was met je nicht Kim ook zo. Die zei ook dat ze op vrouwen valt maar die woont nu gewoon in de stad met haar kindje.

Sjon heeft ook een hele goede baan

Het gaat maar goed met ‘m sinds ie in Rotterdam is gaan wonen. Hij doet nu geloof ik iets op de computer. Net zoiets als jij eigenlijk. Hij heeft er toch maar wél mooi een dikke Mercedes van kunnen kopen. Zo kan-ie z’n moeder af en toe nog eens komen bezoeken in het weekend.

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en  De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het laatste nieuws: Sem is vlogger. Hij heeft al 507 volgers en 312 likes. Dat stond net op Facebook. Sonja en Frits gaan in juni naar Marokko. Donald heeft een wedstrijd gewonnen van Hillary, ook al had-ie minder punten.

Reageer