Shutterstock / Monkey Business Images

Mama rijdt vorkheftruck vol tupperware eetkamer binnen

'Neem gerust nog wat mee'

“Wacht even.” Het kerstdiner is voorbij en er staat nog het nodige eten op tafel. Mama schuift haar stoel naar achteren en loopt weg.

Even later rijdt ze met een vorkheftruck vol tupperware de eetkamer binnen. “Neem gerust nog wat mee naar huis, er is genoeg over.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zijn heel veel mensen geweest die de graal hebben proberen te bemachtigen, vaak om de waarheid te verbergen of teniet te doen. Zij zaten in een geheim genootschap. Allemaal zijn ze gefaald. Ze hebben de echte uitverkorenen met slinkse trucs proberen te vernietigen. Daarom moesten er ook speciale voorzorgsmaatregelen getroffen worden om de graal geheim te houden tot de wederkomst van de Heer.

Reageer
gravatar

Broeder in de verdrukking,

Waar het licht het grootst is, is de schaduw het diepst.
De duistere broeders in de gemeenteraad proberen haar te bemachtigen omdat ze de bezitter grote rijkdom zou brengen. Dat kon enkel door de algehele controlestructuur aan te scherpen en de mensen te misleiden en bezig te houden met hun afval, omdat ze weten dat het geheim hier ergens verborgen ligt.
Het geheim van de Heilige Graal is goed verborgen op Schouwen-Duiveland. Maar geen van de aanwijzingen is echter tot nog toe goed begrepen. The ‘missing link’ in onze evolutie.

gravatar

Mijn leven is in gevaar. Ik heb de graal zo goed als zeker gevonden. Maar ze zijn mij ook op het spoor! Zelfs ik had de tekenen niet begrepen die me op een dwaalspoor hebben gezet. Ik dacht pas nog dat de code digitaal was. Het spoor leidde naar óf de zelfscanner van Albert Heijn óf het moest de chip in de vuilnisemmer zijn. Echter het waren afleidingsmanoeuvres ontworpen door de vijanden van de Heer om zijn openlijke verschijning onmogelijk te maken.

gravatar

Ik kon er ook niet achter komen. Ik vermoedde een complot. De ‘kom’ of de graal zou weliswaar vele malen gekopieerd zijn bij Tupperware, maar ze hebben nooit zelf het oorspronkelijke model in handen gehad, waardoor het gissen bleef.